Georgia Hardstark és Karen Kilgariff - Maradj szexi és ne ölesd meg magad!

-28%
Georgia Hardstark és Karen Kilgariff - Maradj szexi és ne ölesd meg magad!
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

"Tegyél magadnak egy szívességet, vedd meg, és fald fel! Megújulsz, és sokkal menőbb leszel, mire leteszed a könyvet!" - Megan Mullally, New York Times bestsellerszerző

A megtörtént bűnesetek iránti érdeklődésüktől egységes, szenvedélyük által összekovácsolt szerzők és barátnők, Karen Kilgariff és Georgia Hardstark, a My Favorite Murder nevű népszerű és kultikus podcast alkotói ezzel a könyvvel kívánják felvértezni és harcba küldeni a Murderinókat a világ minden táján.

A könyv részben kettős memoár, részben útmutató az élethez. Karen és Georgia görbe háttal ülve egyenesen megosztanak mindent, amit legnagyobb hibáikból, legdiadalmasabb győzelmeikből és kedvenc terapeutáiktól tanultak.

A kötet a lelki egészségtől a függőségeken és gyászon keresztül a táplálkozási zavarokig sorakozó témáival a két nő életének szórakoztató és reménykeltő története, kiknek sorsa az élet sötét oldalához való vonzalmuk révén fonódott össze. Egy olyan kultúrában, ami mitológiai hősként tiszteli a gyilkosokat, ami ujjongva tapsol a "személyiségtorzító, mérgező férfisovinizmusnak", és ami az áldozatot teszi felelőssé az ellenük elkövetett erőszakos cselekményekért, Karen és Georgia önmagunk elfogadását, az elveinkért való kiállást hirdeti, és azt, hogy szabaduljunk meg a mások döntései miatt ránk háruló tehertől. Az írópáros a saját tapasztalataitól és felismeréseitől vezérelve, némi segítséggel a Riot Grrrl mozgalomtól, Ann Rule-tól és "csillió órányi terápiától", arra biztatnak, hogy helyezd előtérbe a saját igényeidet, ne menj be a sűrű erdőbe, és válj olyanná, akivel nem lehet packázni!

"Nem is annyira olyan érzés, mintha könyvet olvasnál, hanem inkább mintha a vagány nagynénéiddel dumálnál, akikkel megihatsz egy-két pohár bort, akik előítélet nélkül meghallgatnak, és akiknek kiöntheted a lelkedet." - USA Today 14 éves kortól ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635618200
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
352
Kiadás éve
2022