Gary Zukav - Az univerzális ember

-28%
Gary Zukav - Az univerzális ember
5 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 319 Ft

A valódi erő és az igazi tudatosság megalkotása

Rengeteg "hogyan legyünk" könyv van a polcokon. "Hogyan legyünk boldogok", "hogyan legyünk gazdagok", "hogyan legyünk elégedettek", "hogyan legyünk vonzóak", hogyan foglalkozzunk gyakorlatilag bármivel, ami személyiségünk bármelyik darabkáját érinti. Lényegesen kevesebb olyan útmutató könyv létezik, amely az értelemmel és a céllal, a beteljesüléssel és az ajándékozás örömével foglalkozik, azokkal a dolgokkal, amelyekre születtél. Ez a könyv pontosan ezért jött létre.

Ez a könyv nem azt hirdeti: "Van megoldásom a féltékenységedre, a haragodra, a túlterheltségedre, az alkohol iránti igényedre, a szerencsejáték vagy vásárlás iránti igényedre, a szex iránti vágyadra, és minden egyes problémádra", mert a megoldás minden problémádra ugyanaz: legyél érzelmileg tudatos, és gyakorold, hogy személyiséged szerető részéből cselekedj, amikor személyiséged félelem alapú része aktív. Ahogy látni kezded a problémáidat az új tudatosság perspektívájából, látni kezded, hogy ezek valójában nem is problémák, hanem lehetőségek számodra a spirituális fejlődésre.
Miközben olvasod ezt a könyvet, állj meg minden alkalommal, amikor valami együtt rezeg veled, és kérdezd meg magadtól: "Mi köze van ennek hozzám? Hogyan használhatom ezt az életemben?" Majd figyelj! A válasz a megfelelő időben érkezik majd, és lehet, hogy meglepő lesz.

Ez a könyv eléd tárja azt a nagyságrendet és kiterjedést, amely változik, és ez maga az emberi faj tudatossága. Ezzel olyan ajtók nyílnak meg, amelyek korábban nem léteztek, még becsukott állapotban sem. Ebben olyan új lehetőségek rejlenek, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Ezzel együtt jár annak a szerepnek a felismerése, amellyel most az Univerzum kibontakozásában veszel részt, és ez meglepően bensőséges. S barátságos.

Adatok
ISBN
9786156115522
Kiadó
ANGYALI MENEDÉK
Oldalszám
352
Kiadás éve
2023