Gabriel Russ - Az apa - Te meddig mennél el, hogy megvédd a gyermeked?

-28%
Gabriel Russ - Az apa - Te meddig mennél el, hogy megvédd a gyermeked?
3 790 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 729 Ft

Történet egy apáról és lányáról, akiket elszakít egymástól a kegyetlen világ.

Az amerikai álom. Hírnév és csillogás. William Coleman-nek mindez megadatott. Ő a cirkáló súly regnáló világbajnoka. Veretlen és verhetetlen. De most akadt valaki, aki a padlóra küldte, ez nem más, mint a saját szíve.

Élete hatalmas fordulatot vesz, mikor kislányát elszakítják tőle, aki a születése pillanatától kezdve megigézte és rabul ejtette szívét.
Amikor az embertől elveszik azt, ami a legdrágább, akkor mérlegre kell tenni mindent. Elindul az úton, ahol csak a szeretet számít. Kettejük élete a tét. Többé már nincs csillogás, csak a sűrű, matt fekete sötétség.

Megkezdődik a versenyfutás az idővel, küzdelem a gyermek életéré. Az út végén vagy a mennyország, vagy a pokol várja őket....

Vajon lehet-e így élni? Az életed árán is harcolsz-e a világon legdrágább kincsedért, nem titkolva könnyeidet, kínlódásodat, feláldozva karrieredet?

Egy apa emberfeletti küzdelmének története imádott lányáért és közös jövőjükért. Semmi nem lehet ennél fontosabb, William Coleman azt tette, amit szíve diktált, lement a pokolba, hogy megtisztuljon...

Sorsok, érzelmek, szerelem, az utolsó sorig izgalmas, megrázó, de egyben felemelő történet.

Adatok
ISBN
9786155732782
Kiadó
Trivium Kiadó
Oldalszám
311
Kiadás éve
2020