Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből - Szkladányi András (kötött áras)

-10%
ÚJ
Fülétől a farkáig - Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből - Szkladányi András (kötött áras)
9 200 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

8 280 Ft

Erre a könyvre maximum 10% árkedvezmény nyújtható minden webáruházban, 2026. május 31-ig, az „árkötöttségi törvény” alapján!

De a legtöbb könyvet nálunk továbbra is 28-31% árkedvezménnyel és kedvező szállítási feltételekkel tudják a kedves vevőink megvásárolni!   

Talán nincs még egy alapanyag, amely olyan szélsőséges reakciókat vált ki, mint a belsőségek. Egyesek imádják, mások messzire elkerülik őket. A belsőségek markáns íze, állaga és illata teljesen más világot képvisel, mint a jól megszokott színhúsoké. Sok minden szól azonban a fogyasztásuk mellett: ha belsőséget eszünk, azzal nemcsak a fenntarthatóságot támogatjuk, de az étrendünk is változatosabb lesz, a manapság divatos fehérjedús táplálkozáshoz pedig keresve sem találni jobb és olcsóbb, magas tápértékű alapanyagot. Vagyis a belsőségek értéket képviselnek, arról nem is beszélve, hogy finomak. Ha megismerjük a Fülétől a farkáig hazai és nemzetközi belsőségételeket tartalmazó izgalmas receptválogatását, más szemmel nézünk majd ezekre az alapanyagokra. A resztelt májtól a pájslin át a különböző ragukig a belsőségételek színesebbé teszik a gasztronómiai kultúrát, ezért nemcsak a hétköznapi, hanem az ünnepi asztalon és a csúcsgasztronómiában is helyük van. A szerző célja, hogy a belsőségeket az őket megillető rangra emelje, sokszínűségüket, a bennük rejlő lehetőségeket minél szélesebb körben megismertesse. Komoly precizitással és szakértelemmel megírt könyve a változatos és részletes receptek mellett bemutatja azokat a konyhatechnológiai eljárásokat is, amelyek elengedhetetlenek a kifinomult ízű és optimális állagú belsőségételek készítéséhez. Szkladányi András bölcsész, angoltanár, basszusgitáros és gasztronómiai szakfordító – több mint harminc angol nyelvű szakácskönyvet fordított magyarra. 2010 óta több neves étteremben is dolgozott, ezalatt kitanulta a konyhamészáros- és szakácsszakmát. A Fülétől a farkáig – Hazai és nemzetközi ételek belsőségekből az első könyve. „Belsőségek – szerelem vagy zsigeri gyűlölet, nincs köztes út. Ez a könyv abba a világba kalauzol, ahol ezekből a megosztó alapanyagokból olyan ételek készülnek, amelyekért én egyértelműen rajongok.” Kaszás Kornél Babel Budapest Michelin-csillagos séf „A magyar és nemzetközi konyhaművészet egyik alappillére a belsőségek használata. Legyünk büszkék erre a gazdag gasztronómiai hagyományra, és ismertessük meg ízeit! Ezt az üzenetet közvetíti ez a könyv is, amelyet őszintén ajánlok.” Sárközi Ákos Borkonyha, Textúra Michelin-csillagos séf

Adatok
ISBN
9789635656882
Kiadó
HVG Könyvek
Oldalszám
188
Kiadás éve
2025