Fogadni merek rád - Lynn Painter

-28%
ÚJ
  Fogadni merek rád - Lynn Painter
5 800 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 176 Ft

Várható megjelenés:
2024. 09. 10.

Amikor a tizenhét éves Bailey munkát vállal a szállodai akvaparkban, nem igazán örül, hogy egy régi ismerősével kell együtt dolgoznia. Bailey egy évvel ezelőtt ismerkedett meg Charlie-val az Omahába tartó hosszú repülőúton, ahová a szülei válása után költözött. Charlie fanyar humora sehogy sem passzolt Bailey jókislányos visszafogottságához, és a fiú folyamatos kommentárjaitól Bailey igencsak feszült lett.
Bailey és Charlie még mindig teljesen különböznek, de Bailey-t már nem idegesíti Charlie, sőt egyre jobban várja, hogy együtt lógjanak, és kibeszéljék az akvapark vendégeit és munkatársait - különösen azt a két embert, akik megállás nélkül flörtölnek egymással. Bailey és Charlie fogadást kötnek, vajon összejön-e a kedves páros. Charlie szerint ellenkező neműek között nem létezik barátság, Bailey viszont mindenáron be akarja bizonyítani, hogy téved.
Bailey és Charlie szemmel tartja mások szerelmi életét, de közben Charlie azon fáradozik, hogy elnyomja a Bailey iránt érzett, egyre erősödő érzéseit. Fél attól, hogy ha lelepleződik, elveszíti a lányt. Charlie-nak van egy titka, amely érinti Bailey-t és egy másik fogadást is. Vajon ők ketten összejönnek, vagy Charlie titka már azelőtt tönkretett mindent, mielőtt elkezdhették volna?

Lynn Painter legújabb romantikus vígjátéka A csaj nem jár egyedül és a 10 dolog, amit utálok benned című filmek stílusában követi végig egy tinilányt kalandjait, aki akaratlanul is egy fogadás kellős közepén találja magát.

Adatok
ISBN
9789636363567
Kiadó
Kossuth Kiadó Zrt
Oldalszám
416
Kiadás éve
2024