Feloldva - Sara Blaedel | Mads Peder Nordbo

-29%
ÚJ
Feloldva - Sara Blaedel  |  Mads Peder Nordbo
5 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 921 Ft

Vízből jöttél
Vízzé leszel
Vízből támadsz életre újból
A dániai Tommerup apró városában semmi rendhagyó sem történik - egészen addig a gyönyörű nyári napig, amikor eltűnik egy tanárnő. Bár a rendőrség először csak legyint az ügyre, minden egyes nap újabb ember tűnik el; az egyedüli nyomok az áldozatok házában talált rejtélyes Korán-idézetek.
A kicsiny közösségben egyre hevesebbé válnak az indulatok, hirtelen mindenki gyanús, mindenkinek akad rejtegetnivalója. Liam Stark és Dea Torp felügyelők és Nasszrin, a fiatal, arab származású rendőrnő kétségbeesett versenyfutást folytatnak az idővel, de hogyan lehet megfejteni egy olyan bűncselekmény-sorozatot, ahol egy áldozat sem kerül elő, és fogalmuk sincs a tettes motivációiról? Mikor végre összeáll a kép, a nyomozóknak szörnyű kérdéssel kell szembenézniük: milyen érzés lehet az, amikor minden feloldódik: a bűneid, a tested, az életed?
A Dánia két legsikeresebb krimiírója, Sara Bladel és Mads Peter Nordbo által írt Feloldva hátborzongató, felkavaró és letehetetlen olvasmány, igazi csemege a skandináv krimik rajongói számára.

Adatok
ISBN
9789635826803
Kiadó
Alexandra Könyvesház Kft.
Oldalszám
373
Kiadás éve
2024