Fejtsd meg az álmaidat - Leon Nacson

-28%
Fejtsd meg az álmaidat - Leon Nacson
5 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 809 Ft

Értsd meg az álmaidban felbukkanó jeleket, szimbólumokat és üzeneteket

Fedezd fel álmaid mélyebb jelentését, és értsd meg a különféle jelek és szimbólumok mögött rejlő üzeneteket mindössze 21 nap alatt!

Mindannyian tapasztaltunk már olyan álmokat, amelyek gondolkodási szünetet adtak nekünk, vagy eltöprengtünk azon, hogy milyen mélyreható betekintést rejtenek ezek az éjszakai látogatások. Az álmok feltárhatják elménk legmélyebb részeit, olyan megoldásokat kínálhatnak, amelyeket az ébren lévő elme nem tudott felfogni, és fontos iránymutatásokat nyújthatnak a jövőnkre nézve. Ezek az értékes meglátások azonban mind hiábavalók, ha nincs egy egyszerű, könnyen követhető útmutató az álmainkban megjelenő szimbólumokhoz és üzenetekhez.
Ismerd meg a legpraktikusabb és legteljesebb kézikönyvet, amely segít lehámozni az álmok rétegeit egyenként, 21 nap alatt, hogy könnyedén megismerhesd álmaid jelentését, és mélyebbre merülhess a tudatalattid világában.
Leon Nacson álomcoach könyve átfogó, napról napra szóló útmutatót kínál az álmaink által közvetített legismertebb témákhoz, szimbólumokhoz és üzenetekhez.
Tudd meg, hogyan
kell álomnaplót vezetni;
jelennek meg a népszerű kifejezések az álmainkban;
fejtheted meg az álmaidat;
törheted meg azokat a nyugtalanító mintákat, amelyekre az álmaid figyelmeztetnek, és
mit rejtenek a leggyakrabban megjelenő álomtípusok: például a zuhanás és repülés, a különböző testrészek, a halál, az állatok, a család és a gyerekek, az ételek, a színek és számok, a vizsgák, a konfliktusok, a pénzügyek és bőség, a rémálmok vagy az erotikus álmok.

A legjobb álmoskönyv, amelyet valaha is olvashatsz, az, amelyet saját magad állítottál össze. Kezdd el hát ezt a 21 napos izgalmas utazást az álmaid világába!

Adatok
ISBN
9789635075164
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
191
Kiadás éve
2023