Én, Richard király - Venus és Serena Williams története - Richard Williams

-28%
Én, Richard király - Venus és Serena Williams története - Richard Williams
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Egy lebilincselően izgalmas memoár, amely alapján a Richard király című mozifilm készült az Oscar-díjas Will Smith főszereplésével.
Lenyűgöző, inspiráló, könyörtelenül szókimondó - így értékelték az amerikai kritikusok Richard Williams, az üzletember, teniszoktató, édesapa önéletrajzi könyvét, akinek minden idők két legjobb női teniszjátékosát, Venus és Serena Williamset köszönheti a világ.

Az Én, Richard király című könyvben Willams elárulja az olvasóinak, hogy miként nevelt lányaiból klasszis sportolókat. Richardot egész életében bátorságra, magabiztosságra, az elköteleződés, a hit és a szeretet fontosságára tanította édesanyja. Ugyanezen értékeket később ő is tovább adta lányainak, akik ebből erőt merítve egészen különleges felnőtté, és egyúttal fantasztikus sportolókká váltak. A self-made man Williams apuka hosszú és fáradtságos, ám mindemellett hallatlanul izgalmas - és végül rendkívül kifizetődő - életutat járt be, amely során számtalan kihívást leküzdve teremtette meg szerető családját, és nevelte fel a valaha élt legnagyszerűbb teniszezők között számon tartott lányait.
Ez a kötet ezt az utat kelti életre; egy kivételes olvasmány, amelyben mi magunk is átélhetjük egy félelmet nem ismerő ember hihetetlen történetét.

,,Egy elszánt édesapa lenyűgöző memoárja a gyűlölet felett aratott diadaláról" - CHICAGO TRIBUNE
,,Lehengerlő, inspiráló, tele lebilincselő anekdotákkal és kevésbé ismert tényekkel - EBONY
,,Bátor, szókimondó, lelkesítő! - PUBLISHERS WEEKLY

Adatok
ISBN
9786156345219
Kiadó
G-ADAM STÚDIÓ KFT
Oldalszám
284
Kiadás éve
2023