Emma Theriault - A lázadó Szépség - A Királynő Tanácsa

-28%
Emma Theriault - A lázadó Szépség - A Királynő Tanácsa
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

A "boldogan éltek, amíg meg nem haltak" csupán a kezdet...
1789-et írunk, és Franciaország a forradalom szélére sodródik. Belle megtörte a tündér átkát, visszaadta a Szörnyetegnek emberi alakját és visszahozta az életet Aveyon hercegségének kastélyába. Ám ezzel egyidőben Párizsban fellobban a változás lángja - csak idő kérdése, hogy elérjen hozzájuk is.
Belle mindig is arról álmodozott, hogy kalandok után kutatva elhagyja szerény otthonát, most azonban egy fényűző életet él, megrekedve közrendbeli múltja és uralkodói jövője között. A forradalom ártalmas hangjai meglehet, hogy már megjelentek a kastélyában, ráadásul egy mágikus tükröt is talál, amely rémisztő jövőt tár elé.
Mivel országának sorsa, szerelme és saját élete is veszélyben forog, Belle kénytelen eldönteni, készen áll-e használni a hatalmát - a varázst, amely az őt megelőző női uralkodóhoz köti -, és azzá a királynővé válni, akinek a sors szánta.

A Királynő Tanácsa egy magával ragadó sorozat, amely megmutatja, milyen uralkodó válna a Disney-hercegnőkből, akiket egy történelmen átívelő, rejtélyes erő köt össze.

Adatok
ISBN
9789635994069
Kiadó
Kolibri Gyerekkönyv Kiadó
Oldalszám
424
Kiadás éve
2023