Emma Chase - Taníts meg szeretni!

-28%
Emma Chase - Taníts meg szeretni!
4 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 599 Ft

"Érzékeny, megfontolt és kacagtató." - Harlequin Junkie

"Szexi, vicces és megindító." - All About Romance

Garrett Daniels élete sínen van. Az öntelt és karizmatikus egykori gimnáziumi amerikaifutball-sztár istenített fociedző és "menő" tanár a szülővárosában, ahol ő nem egy egyszerű aranyifjú - ő már platina. Remek barátai vannak, szép háza a tóparton, és a legjobb társa, akire ember csak vágyhat: Snoopy, az albínó beagle.

Callie élete is szépen alakul... az ország másik felén. De bizonyos körülmények miatt, melyekről legszívesebben soha többé nem beszélne, haza kell jönnie, hogy segítsen a szüleinek. Helyettes tanárként helyezkedik el abban a gimnáziumban, ahova diákként járt. Az új szerepben piszkálódással, tomboló hormonokkal, folyamatos pletykálkodással és bőséges drámával kell megküzdenie... főleg a tanáriban.

Amikor Garrett felajánlja régi középiskolai szerelmének, hogy megtanítja neki szuper tanári trükkjeit, Callie megragadja a lehetőséget... de vissza kell fognia magát, hogy ne ragadja meg Garrettet is. Köztük csak barátság lehet. Vagy... talán végre leiskolázza őket a szerelem?

A New York Times és a USA Today bestsellerszerző Emma Chase ezen sorozata a New Jersey-i Lakeside-ba kalauzol el minket, ahol a szerelem körbelengi az egész várost. Az első kötetben vicces és megható pillanatok váltják egymást, sok-sok szenvedéllyel fűszerezve.

"Sokat nevettem és sírtam rajta." - Natasha is a Book Junkie

"Letehetetlen, szép, megmosolyogtató." - Angel Reads

Adatok
ISBN
9789635704767
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
318
Kiadás éve
2022