Elveszetten - Christine Anne Colman

-28%
Elveszetten - Christine Anne Colman
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 513 Ft

Katlyn Ellison nemrég költözött Skywoodba. Új környezetbe, új emberek közé kerül, és a gimnázium egyik legújabb diákjaként néha nagyobb figyelemben részesül, mint amit szeretne magáénak tudni. Ez leginkább annak köszönhető, hogy már az első tanítási napon közeli viszonyba kerül az egyik végzős sráccal, akit érdekes módon szinte az egész iskola ismer.
Jason Kleyton igazi nőcsábász hírében áll, ám soha nem nyomult még ennyire, mint most teszi az elbűvölő, kék szemű új lánnyal, és egyetlen lánynak sem írt még gagyi flörtölős üzeneteket, amiket visszaolvasva magára sem ismert. De Katlyn olyan dolgokra készteti, ami részben meglepetés, részben félelmet keltő számára.
Kapcsolatuk rohamos iramban halad előre, ami sok okból kifolyólag negatív kimenetelű lehet. Ám, mintha a sors vezérelné őket egymás felé, és egyikőjük sem tesz ez ellen semmit.
Katlynnek sok megpróbáltatással kell szembenéznie Jason múltja, emellett a saját családja miatt is. Majd amikor a legboldogabb, egy váratlan esemény beárnyékolja a fiúval való viszonyát.
Vajon a szerelmük elbír egy ekkora terhet?

Adatok
ISBN
9786156454751
Kiadó
NewLine Kiadó
Oldalszám
308
Kiadás éve
2023