Elveszett ártatlanság-Kate Hewitt

-28%
Elveszett ártatlanság-Kate Hewitt
6 099 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 391 Ft

"Igazán átérezhetőek a viharos érzések és érzelmek." - Tropical Girl Reads

"Amikor már azt hiszed, tudod, mit hiszel, megkérdőjelezi a nézőpontodat." - Ope's Opinions

Ez velünk sohasem történhet meg...
A hosszú hétvégére a tengerpartra megyünk a családdal és a legjobb barátnőmmel, Rose-zal, valamint az ő családjával. A férjeinkkel, a két tizenéves fiammal és az ő két lányával akkor érkezünk meg, amikor a nap utolsó sugara megcsillan a víz felszínén, az egész este előttünk áll. Játékok, hamburger, zene, nevetés. Tökéletes kikapcsolódásnak ígérkezik.

Az este egy pontján megengedjük a tinédzsereknek, hogy csak magukban legyenek a parton. Egy-két óra múlva visszamegy majd valaki értük. Mikor visszaérünk, rögtön érzem, hogy valami nagyon nincs rendben. Egyértelmű, hogy ittak, ami őszintén megdöbbent. Lelkileg felkészülök rá, hogy reggel komolyan elbeszélgessek velük, de másnap ez az aggodalmam semmivé törpül, amikor a tizenhét éves Bella azt állítja, hogy a fiam, Finn bántalmazta őt.

Finn ragaszkodik hozzá, hogy ő soha nem tenne ilyet. És én annyira szeretnék hinni neki. Mert jól neveltem a fiamat. Mert egy anya tudná, nem igaz?

A USA Today bestsellerszerző Kate Hewitt regényében egy pillanat alatt foszlik semmivé egy tökéletes világ, és élet-halál kérdése lehet, hogy mi is történt pontosan azon a bizonyos éjszakán.

"Drámai olvasmány." - Robin Loves Reading

"Szívszorító történet." - The Book Review Crew

Adatok
ISBN
9789635707041
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
384
Kiadás éve
2023