Elmélyült munka a gyakorlatban - Cal Newport

-29%
Elmélyült munka a gyakorlatban - Cal Newport
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 558 Ft

"A hatékonyság titka az időblokkolás."Ne zsonglőrködjünk tovább a hagyományos teendőlistákkal - osszuk fel inkább blokkokra a munkaidőnket, és rendeljünk hozzájuk konkrét tevékenységeket! A letisztult napi ütemtervnek köszönhetően így egyszerre csak egy dologra koncentrálunk intenzíven, ellenállva a bejövő levelek, a közösségi média és a céltalan internetezés csábításának.- táblázatos tervező 16 hétre a napi ütemtervekhez és újratervezéshez;

- hétvégi tervező oldalak a következő heti ütemterv előkészítéséhez;

- produktivitással kapcsolatos, inspiráló gondolatok, amelyek segítenek új nézőpontból szemlélni az előttünk álló hetet.

CAL NEWPORT a Georgetowni Egyetem informatikatudományi docense, szakterülete az osztott rendszerek. A Deep Questions podcast házigazdája. Blogja, a Study Hacks 2007 óta jelenik meg, és évi hárommillió látogatót vonz. Íróként a technológia és a kultúra találkozásának témáival foglalkozik, cikkei a The New Yorkerben, a The New York Timesban és a Wiredben jelennek meg, az amerikai közrádió (NPR) rendszeres vendége. Számos műve, többek között az Elmélyült munka (Deep Work) és az E-mailek nélküli világ (A World without Email) című könyve The New York Times-bestseller lett.

Adatok
ISBN
9789635654239
Kiadó
HVG könyvek
Oldalszám
224
Kiadás éve
2023