Elizabeth Little - Filmszakadás

-25%
Elizabeth Little - Filmszakadás
3 599 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 699 Ft

 

Egy egocentrikus filmrendező, egy távoli sziget, egy évtizedekkel ezelőtti gyilkosság...
Marissa Dahl, a félénk, de sikeres vágó elutazik a Delaware közelében fekvő kis szigetre, hogy együtt dolgozhasson a legendás - és legendásan sokat követelő - filmrendezővel, Tony Reesszel egy szokatlan sztorijú filmen.
Meghal egy lány.
Ebből nem sok mindenre lehet következtetni, de ez Marissát nem aggasztja. Akármilyen a forgatókönyv, az ő feladata ugyanaz; napjait a vágószobában fogja tölteni, és azt csinálja, amiben a legjobb: képekből történetet hoz létre.
Hamarosan azonban rájön, hogy a forgatáson semmi nem olyan, amilyennek lennie kellene, sőt semmi nem olyan, amilyennek látszik. Pletykálnak itt balesetekről és kínos helyzetekről, gyakori botrányokról és veszélyes tervekről. A stáb egyik felét már elbocsátották, a másik fele pedig fel akar mondani. Még a színészek is tudják, hogy valami nincs rendben, és láthatóan senki nem tudja, mi történt az előző vágóval, Paullal...
Marissa megismerkedik két kalandvágyó és szemtelen kamasz lánnyal, akik elhatározzák, hogy megoldják azt a valódi bűntényt, amely a film központi témája, és hamarosan Marissa is csatlakozik a nyomozáshoz.
Az egyetlen probléma az, hogy a gyilkos talán még mindig szabadlábon van. És lehet, hogy újra ölni fog...
A forgatás kulisszái mögött játszódó krimi merész humorral jutalmazza a gyilkosság és őrület iránti kulturális függőségünket - igazi, letehetetlen remekmű a bűnügyi regények egyik legszemélyesebb hangú írójától.

Adatok
ISBN
9789633109847
Kiadó
Libri Kiadó
Oldalszám
409
Kiadás éve
2021