Egy év Provence-ban - Baráth Viktória

-30%
Egy év Provence-ban - Baráth Viktória
5 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 222 Ft

A fiatalon megözvegyült Lily szürke hétköznapjait éli. Valaha imádta a belvárosi forgatagot, a nyüzsgő életet és a fotózást, amely nemcsak a munkája volt, hanem a szenvedélye is. Mára ez azonban csak egy rég elfeledett élet foszlánya maradt... Nem szívesen tekint vissza a múltjára, így viszont képtelen feldolgozni a gyászát és a traumáit. Csupán egy galéria falán lógó kép emlékezteti arra, ki is volt ő valójában.

Egy nap azonban megtudja, elhunyt férje ráhagyott egy birtokot Saint-Rémy-de-Provence mellett. Lily minden porcikájával tiltakozik az ellen, hogy oda utazzon. Nem akarja megtartani a házat és a földet. Azonban amikor kiderül, más is igényt tart rá, rádöbben, nem hagyhatja elveszni múltja utolsó darabkáit. Étienne, a fiatal szakács személyében ellenfelére akad, akivel - ha tetszik, ha nem - együtt kell dolgoznia, hogy megmentsék a birtokot.

Mindketten épp elég terhet cipelnek a vállukon ahhoz, hogy egy idő után rájöjjenek, annyira nem is különböznek egymástól, mint azt elsőre gondolták...

Baráth Viktória ezúttal a mesés délfrancia vidékre kalauzolja olvasóit, ahol mindent átjár a szabadság, az élet iránti szeretet és a szerelem. Amíg Lily rátalál a boldogságra, mi is újra hinni kezdünk a második esélyben, és rájövünk, hogy nincs olyan reménytelen helyzet, amiből ne lenne kiút.

"Valósághű, érzelmes történet a második esélyről." - Könyvmolyok szerint a világ

Adatok
ISBN
9789635709502
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
304
Kiadás éve
2024