E. G. Scott - The Woman Inside - A másik nő

-28%
E. G. Scott - The Woman Inside - A másik nő
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

Szinte letehetetlen. Ezt a házasságról, titkokról és bosszúról szóló történetet egy olyan férj és feleség szemszögéből ismerhetjük meg, akik tökéletes, ám rettenetesen veszélyes párost alkotnak. Paul és Rebecca fuldokolnak abban a szenvedélyben, ami egykor lángra gyújtotta a szerelmüket, de mára kétszínű alakoskodássá változott, és azzal fenyeget, hogy véget vet a házasságuknak, szabadságuknak és épelméjűségüknek. A gyógyszerfüggőség csapdájában vergődő Rebecca nemcsak azt fedezi fel, hogy a férjének viszonya van, de azt is, hogy azzal a másik nővel új életet akar kezdeni. Egyre mélyebbre süllyedve a kétségbeesésbe, ő is kieszel egy álnok tervet, ami az égvilágon mindent elpusztíthat. A könyv megdöbbentő fordulatokkal teli történet a megtévesztésről. Egy belülről bomló házasság portréja, tanmese arról, hogy a szerelem képes valami egészen álnokká átalakulni. Egy regény arról, hogyan távolodnak el egymástól emberek, és hogy a hozzánk legközelebb állók is szörnyű titkokat rejtegethetnek.
,,Egy házasság története, ami annyira sötét, hogy mellette a Holtodiglan az évtized szerelmi románcának tűnik. A könyv olyan sikerekre hasonlít, mint a Hatalmas kis hazugságok és a Nő az ablakban."
Entertainment Weekly
,,A torokszorító indítástól a hajmeresztő befejezésig, végig lélegzetvisszafojtva olvastam ezt a pörgős, feszes thrillert. Vakmerő és agyafúrt történetszövés mesterfokon."
Goodreads
,,Sötét mese titkokról, hazugságokról, hűtlenségről és bosszúról, így az olvasó az utolsó pillanatig találgat."
Bustle
,,Míg Paul egyre titokzatosabb, Rebecca egyre mélyebbre süllyed a függőségben és a paranoiában. Mindeközben Sheila fenyegető jelenléte végig ott érezhető a háttérben. Folyamatos a feszültség."
Booklist
,,Scott váltogatja az eltérő mértékben megbízható nézőpontokat, miközben egyik szédítő csavar követi a másikat. Mindez garantálja, hogy ne tudd letenni a könyvet."
Barnes&Noble

Adatok
ISBN
9789634992370
Kiadó
Maxim
Oldalszám
384
Kiadás éve
2021