Dr. Neal Barnard - Fordítsd vissza a cukorbetegséged

-28%
Dr. Neal Barnard - Fordítsd vissza a cukorbetegséged
5 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 097 Ft

Tudományosan bizonyított módszer a cukorbetegség gyógyszermentes visszafordítására

Küzdd le véglegesen a cukorbetegségedet és szövődményeit dr. Neal Barnard korszakalkotó programjával!

Ez a könyv egy forradalmi módszert mutat be a cukorbetegség megelőzésére, ellenőrzésére és visszafordítására, fontos kutatások alapján, amelyek drámaian megváltoztatták ennek az állapotnak a megértését.

Dr. Barnard tudományos, áttörő kutatásai előtt a legtöbb egészségügyi szakember úgy gondolta, hogy ha egyszer cukorbetegség alakult ki nálad, akkor kénytelen vagy együtt élni vele életed végéig, a hozzá kapcsolódó egészségügyi problémákkal a látásromlástól és idegi tüneteken át a szív- és veseproblémákig egyaránt. Ez a teória napjainkban megdőlt. Dr. Barnard tudományos kutatásaival kimutatta, hogy az inzulinérzékenység gyakran javítható és a 2-es típusú cukorbetegség is leküzdhető. Tervének lépésről lépésre való követésével te is visszafordíthatod cukorbetegségedet!

Amit a könyv nyújt neked:

- Egészséges étrend, rengeteg recepttel az induláshoz
- Tanácsok a táplálékkiegészítők szedéséhez
- Hibaelhárítási tippek a korábbi hibás életmódod kapcsán
"Dr. Barnard szilárd tudományos munkája fontos fordulópontot jelent a cukorbetegség kezelésében és kimenetelében. Következményeit tekintve forradalmi és egyértelműségében látványos, ez a könyv - egyszerű, biztonságos étrendi megközelítésével - millióknak fog reményt adni.
Hans Diehl, DrHSc, MPH, FACN,

a kaliforniai Lifestyle Medicine Institute (Életmód Orvostudományi Intézet) elnöke és az International Nutrition Research Foundation (Nemzetközi Táplálkozáskutatási Alapítvány) igazgatója

Adatok
ISBN
9786156455451
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
321
Kiadás éve
2022