Dr. David R. Hawkins - Az egód nem te vagy - Bölcsesség az elmén túli önmegvalósítás eléréséhez

-28%
Dr. David R. Hawkins - Az egód nem te vagy - Bölcsesség az elmén túli önmegvalósítás eléréséhez
4 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 233 Ft

Tudni szeretnéd miként szabadulhatsz meg az ego káprázatától és fedezheted fel valódi éned?

Hajlandó vagy felhagyni azzal, hogy az ego szemével tekints önmagadra? És képes vagy még tovább menni, és ráeszmélni, hogy az ego maga sem egyéb káprázatnál?


E könyv lapjain dr. David R. Hawkins munkásságának kulcsfontosságú tanításai vezérelnek, ahogy végighaladunk az önmagunkra eszmélés, az önátadás és a benső átalakulás útján. Amint sutba hajítjuk régi gondolkodásmódunkat, lerázzuk érzelmi béklyóinkat, és nem hallgatunk többé az ego csalárd ígéreteire, egyszerre felismerjük az igazságot, hogy egyek vagyunk a Mindenséggel.


Korántsem szükséges elvetnünk az egót, elegendő, ha többé nem azonosulunk vele.
Minden egyes élettapasztalatunk, legyen az bármilyen "tragikus", rejtett tanulságot hordoz. Amikor felfedezzük és elfogadjuk e titkos ajándékot, kezdetét veszi a gyógyulás folyamata.
A megvilágosodás nem elérendő állapot, pusztán bizonyosság, mely előtt fejet kell hajtanunk, hiszen az Én máris mindnyájunk Valósága. Az Én vonzza az embert a spirituális kutatás felé.
Megvilágosodottnak lenni csupán annyit jelent, hogy a tudat ráeszmélt legbenső, lényegétől elválaszthatatlan tulajdonságára, a nemlineáris szubjektivitásra és a tudatosítás képességére.
Az egyetlen erő, ami több energiával bír, mint a kollektív ego hatalma, a Spirituális Igazság.


"Láttál valaha őszi fát, melynek fele lombja már lehullt, s amelyet egy heves szélroham egyszeriben a maradék leveleitől is megszabadít? E könyv olyan lehet az életedben, mint az a bizonyos szélfuvallat.
Akár a lombjától félig megfosztott fa, te is készen állsz rá, hogy szélnek ereszd régi gondolkodási sémáidat, és a szorongás, bánat, bűntudat, szégyen és harag bekorlátozó érzelmi mintázatait."
Fran Grace PhD

Adatok
ISBN
9789635072897
Kiadó
Édesvíz
Oldalszám
166
Kiadás éve
2022