Doris Kampas - A szenzációs téli magaságyás - Betakarítás novembertől márciusig

-28%
Doris Kampas - A szenzációs téli magaságyás - Betakarítás novembertől márciusig
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 593 Ft

Betakarítás télen? Igen!

Viszlát téli depresszió - helló, színes zöldségek!

Magaságyásaid mostantól novembertől márciusig friss zöldségekkel és fűszernövényekkel örvendeztetnek meg.

Egy magaságyás szinte bárhol építhető - nagy kertben, sorházas területen, de akár teraszon vagy erkélyen is. Vidéken vagy városban, egyedül, családdal vagy közösségi kertben művelhető. Könnyű megépíteni, minimális gondozást igényel, a termés pedig bőséges - télen is, ha követjük e könyv tanácsait!

A növények helyes megválasztásával novembertől márciusig folyamatosan szedhetjük a friss, vitamindús zöldségeket és az aromás fűszernövényeket. Ráadásul a hidegben nem jelentkeznek olyan károsítók, mint a csigák vagy a mezei egerek, és a gyomlálást is elfelejthetjük.

A magaságyásokat télen általában kihasználatlanul állnak, az őszi betakarítások után tavaszig parlagon hevernek. Ez nagy kár, és valójában pazarlás is, mivel csak némi alapismeret kell hozzá, hogy friss vitaminhoz jussunk a téli hónapokban is! Ezt a tudást nyújtjuk át olvasóinknak, segítségével meglepően sokféle zöldséget tudunk termeszteni a magaságyásban télen is.

Tudjunk meg többet ezekről az érdekes fajtákról és a magaságyás téli védelméről, ismerjük meg csodálatos képességeiket, melyek segítségével átvészelik a telet.

A megfelelő feltöltéstől kezdve az ideális ültetési időpontokon, a helyes ültetési távolságokon, a jól megválasztott növénytársításon át a kártevők és betegségek elleni védelemig mindent megtalálsz ebben a könyvben ahhoz, hogy a téli magaságyásod gazdagon teremjen.

7 TEMATIKUSTÉLI MAGASÁGYÁS:

'Meleg leves' - Saláták télen is' -'Torta, pite, rétes' - 'Vegetáriánusok álma' - 'Káposzta és répa' - 'Ázsiai zöldek' - Téli fűszerkert'

+ Gyönyörűen illusztrált, kivehető poszter az optimális ültetési időkkel!

Adatok
ISBN
9789635446728
Kiadó
Kossuth Kiadó
Oldalszám
120
Kiadás éve
2022