Dinó jóga- Lorena Pajalunga

-28%
Dinó jóga- Lorena Pajalunga
5 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 809 Ft

A Dinó jóga egy gyermekeknek szóló elbűvölő kézikönyv, amely mókás illusztrációkon keresztül mutatja meg a kicsiknek, hogyan jógázzanak. Az egyes jógapózok kivitelezését könnyen követhető fázisrajzokon keresztül tanulhatják meg. Minden jógaállás leírása tartalmaz gyereknyelven megfogalmazott tanácsokat ahhoz, hogy az érzelmeiket és saját személyiségüket jobban tudják kezelni, például hogyan lazítsanak, fókuszáljanak, higgadjanak le, és hogyan érezzék jól magukat.

A kötet kiváló lehetőséget ad a szülők kezébe, hogy a gyerekeket a képernyő elől elcsábítsák, és akár közös családi időtöltésként is gyakoroltassák velük az éber figyelem és meditáció eszközeit, valamint megtapasztalhassák a jóga áldásos hatásait! A könyv elsősorban 4-9 éves korú gyermek számára készült.

A szerző, Lorena V. Pajalunga jógaoktató szakértő, aki az Olaszországi Gyermekjóga Szövetség (Associazione Italiana Yoga Bambini; AIYB) keretében gyerekeknek oktat jógát. A rajzokat Láng Anna tervezőgrafikus és illusztrátor készítette.

Ismerd meg a négy imádnivaló dinó gyereket, akik nagyon szeretnek jógázni!

Adatok
ISBN
9789636300265
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
40
Kiadás éve
2023