Dermesztő sötétség - Simon Mockler

-28%
Dermesztő sötétség - Simon Mockler
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

A thrillerírás új tehetségének sodró lendületű regénye

1967 tele. A Grönland jege alatt található, titkos katonai bázison három amerikai katona egy sarkvidéki vihar csapdájába esik. Mire a mentőcsapat megérkezik, a katonák közül ketten az életüket vesztik egy véletlenül kialakult tűzben. A harmadik, Connor Murphy közlegény súlyosan megég, és nem emlékszik az előző napok eseményeire.

Jack Miller, New York-i pszichiáter és alkalmi CIA-tanácsadó megbízást kap Connor Murphy emlékeinek feltárására. A második világháború okozta sebhelyeket még mindig magán viselő Miller rokonszenvet érez a súlyosan megsérült katona iránt, ezért keményen és türelmesen dolgozik, hogy a fiatalember fel tudja idézni a halálos vihar eseményeit.

A CIA azonban többet vár Jacktől az emlékek felszínre hívásánál. Azt is közlik vele, hogy a három katona közül az egyik kémként információkat szolgáltatott a szovjeteknek, így a pszichiáternek azt is ki kell derítenie, hogy melyikük lehetett az. Ahogy Miller beleássa magát a katonák magánéletének részleteibe, valamint az elszigetelt bázison zajlott eseményekbe, hamarosan rájön, hogy ebben a történetben semmi sem az, aminek látszik.

Simon Mockler hátborzongató kémtörténete az amerikai kiadással egy időben jelenik meg a magyar könyvesboltokban!

Adatok
ISBN
9786156326294
Kiadó
Gingko Kiadó Kft.
Oldalszám
344
Kiadás éve
2023