David Bradford és Carole Robin - Kapcsolat

-28%
David Bradford és Carole Robin - Kapcsolat
4 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 593 Ft

Építs kivételes kapcsolatokat családtagokkal, barátokkal és kollégákkal.
A kivételes kapcsolatépítés kézikönyve
Pilát Gábor ajánlásával!
Nemzetközi bestseller!
Ez a könyv megtanít értékelni a kapcsolati sikereidet az életed minden területén, és magabiztosabb, boldogabb emberré változtat!

Ez a kiadvány egy különleges kapcsolattípusról szól, amelyet "rendkívülinek" nevezünk. Lehet, hogy már van is egy-két ehhez hasonló az életedben - talán több is. Ezekben a kapcsolatokban úgy érzed, hogy olyannak látnak, ismernek és értékelnek Téged, amilyen valójában vagy, akik előtt nem kell álarcot viselned.

Sokak számára ismeretlen ez a fogalom - azoknak újdonságként fog hatni minden szava ennek a könyvnek. Akik viszont ismerik már a rendkívüli kapcsolatokat, tudják, hogy ezekkel számtalan tennivalónk van egész életünkben.

"Ez a könyv ötleteket, tanácsokat tartalmaz. Nem feltétlenül törvényeket, hanem tapasztalati úton szerzett megfigyeléseket és megéléseket. Gyakorlati eszköztárat ad, hogyan építhetsz jó kapcsolatokat, és fejlesztheted azt tovább erős, tartalmas, mindkét fél számára értékes, különleges kapcsolattá." - mondja Pilát Gábor ennek a könyvnek az ajánlójában. Az út nem lesz könnyű, de megéri a fáradságot.

Talán továbbra is nehezen kezeled majd a konfliktusokat. Ne az legyen a célod, hogy kényelmesen érezd magad egy konfrontációnál, hanem hogy kompetensnek tartsd magadat közben!

Az új viselkedésminták lefektetéséhez sok gyakorlás és kitartás kell. De ne add fel, és becsüld meg, amit elértél! Fogadd meg a szerzők tanácsait!

****

David Bradford a Eugene O'Kelly II vezető emeritus oktatója a Stanford Graduate School of Business-ben, ahol az interperszonális dinamika fő fejlesztője volt. A feleségével a kaliforniai Berkeley-ben él már több mint ötven éve.

Carole Robin a Dorothy J. King vezető előadója a Stanfordon, több mint húsz évig tanított, majd a Leaders of Tech társalapítója lett, amely az interperszonális dinamika alapelveit és folyamatait alapozta meg a "Szilíciumvölgy"-ben. Több mint harmincöt éve él a férjével és két gyermekével a kaliforniai Palo Alto-ban. 

Adatok
ISBN
9786156115331
Kiadó
Hórusz
Oldalszám
324
Kiadás éve
2022