Dan Tomasulo PhD - Pozitív pszichológia

-28%
Dan Tomasulo PhD - Pozitív pszichológia
5 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 097 Ft

Engedd szabadjára a pozitivitás erejét, hogy megszabadulj a szorongástól és kiteljesedj!

Aki szorong, könnyen a negatív dolgokon való rágódás, az aggodalom és az elkerülés ördögi körében találhatja magát - és végül lemarad mindarról, amit az élet kínál neki. De mi lenne, ha megváltoztathatnánk a nézőpontunkat, ha átalakítanánk a stressz okozta negativitáshoz fűződő kapcsolatunkat? Mi történne, ha megtanulnánk rugalmasabban reagálni a váratlan helyzetekre és mindvégig hinnénk abban, hogy valami jó fog történni?
A Pozitív pszichológia, jól használható gyakorlataival hozzáférést biztosít ahhoz a négy pszichológiai erőforráshoz, amelyek segítségével jóllétünk előmozdítható pozitív irányba:
Remény * Öntudatosság * Reziliencia * Optimizmus
Dan Tomasulo, PhD pszichológus, a kognitív viselkedésterápia (KVT) és a pozitív pszichológia bizonyítottan működő, világos és könnyen érthető módszereiből merítve segít azon készségeink kialakításában, amelyek érzékelésünk szabályozásában nyújthatnak segítséget, amelyekkel száműzhetjük a negatív gondolkodást, és csökkenthetjük a stresszt, növelhetjük a magabiztosságunkat, illetve azonnali nyugalomra és tartós boldogságra találhatunk. Könyvéből konkrét módszereket tanulhatunk a remény, az öntudatosság, a reziliencia és az optimizmus fokozásához.
E felemelő útmutató segítségével megtanulhatjuk, hogyan

szabaduljunk meg a szorongástól és a stressztől
fokozzuk a pozitív gondolatokat, mélyítsük el az örömöt, és ébresszük fel az inspirációt
növeljük a motivációnkat és a kitartásunkat
szabaduljunk meg az önkorlátozó gondolatoktól és meggyőződésektől
építsünk szilárd támogatói közösséget és lépjünk kapcsolatba társainkkal

Ismerd meg a pozitív pszichológia leghasznosabb és valóban működő elméleteit a gyakorlatban, és aktiváld az erősségeidet és a pozitív érzelmeidet!

Adatok
ISBN
9789635075461
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
222
Kiadás éve
2023