Dahlia Clearwater - Teadélután a Grosvenor Square-en

-28%
Dahlia Clearwater - Teadélután a Grosvenor Square-en
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Ínycsiklandó receptek a Bridgerton világából

A Bridgerton család rajongóinak nem hivatalos szakácskönyve

Szívélyes meghívást kapsz, hogy étkezz együtt a felső körök krémjével! Macarontornyok és gyümölcsöktől roskadozó trifle-variációk - a Bridgerton ihlette menü ellopja majd a show-t. A Teadélután a Grosvenor Square-en 75 receptnyi bűvös élvezetet mutat be a fényűző, cukorkaszínű lakomák világából.

A könyv alapján ízletes miniszendvicseket, elragadó kanapékat, édesen kényeztető falatokat készíthetsz, olyan fogásokat, amelyek még magát Charlotte királynét is lenyűgöznék. Néhány olyan étel receptjét is megtalálod majd a könyvben, amely beillene egy Bridgerton családi vacsora fogásai közé is:

- scone-ok és péksütemények;

- szendvicsek és kanapék;

- dzsemek és krémek;

- torták és sütemények;

- húsos piték és sültek;

- koktélok és még sok minden más!

Akár egy sütizésen vennél részt Daphnéval, akár egy ütős koktélt dobnál be a herceggel, a Teadélután a Grosvenor Square-en ételei és italai remek társak lesznek egy maratoni Bridgerton-nézéshez.

DAHLIA CLEARWATER pék és Bridgerton-rajongó, aki sokat álmodozik elegáns teadélutánok és estélyek szervezéséről. Amikor pedig felszaporodnak a teendői, Eloise szellemiségéből merít erőt. Dahlia New Yorkban él a férjével, két fiával és egy önfejű yorkshire terrierrel.

Adatok
ISBN
9789635663514
Kiadó
Gabo
Oldalszám
144
Kiadás éve
2022