Csong An Szunim - Rajtad múlik!

-27%
ÚJ
Csong An Szunim - Rajtad múlik!
5 970 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 376 Ft

"Az Út előtted van. Merre mész?
"Ha ledöntöd a falat, mi magad vagy, végtelenné válsz térben és időben." - Paj Csang zen mester

Ebben a pillanatban mi az, ami érez benned? Elménk annyi illúziót termel, hogy az egyszerű és tiszta igazságot már rég elfeledtük, pedig mindig itt van előttünk.

Mit látsz most? Mit hallasz most? A zen segítségével túlléphetünk téves nézeteinken, hamis önképeinken és eljuthatunk az Úton ahhoz, akik valójában vagyunk. Ekkor látjuk meg valós helyzetünket, és alakítjuk helyesen kapcsolatainkat.

Ki vagy Te két gondolat között? A felébredés tapasztalatával kinyílik bennünk a bölcsesség, együttérzés és önzetlen szeretet minősége. Ezzel segíthetünk magunkon és másokon egyaránt.

Csong An Szunim nős, gyermekes zen szerzetes, az Eredeti Fény Zen Templom apátja. 1994-ben tett szerzetesi fogadalmat, és Szung Szán zen mestertől a Csong An (Tiszta Szem) nevet kapta. Hat évig folyamatosan, további négy évet szakaszosan élt Dél-Koreában, ezalatt tizenöt 90 napos és két 100 napos meditációs gyakorlatot végzett el. Mestere 1999-ben avatta tanítóvá. Az Eredeti Fény Zen Templom földjét 2004-ben találta meg, 2006-tól a Közösséggel együtt ott él."

Adatok
ISBN
9786156139603
Kiadó
Motibooks Kiadó (Guruló Egyetem Kft)
Oldalszám
204
Kiadás éve
2023