Crush & Color: Tűzben edzett férfiak

-28%
Crush & Color: Tűzben edzett férfiak
2 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

1 799 Ft

 

Egy színező, amibe tuti belezúgsz!
Menekülj a romantikába klasszikus hollywoodi sztárok társaságában! A!Crush & Color: Tűzben edzett férfiak egy fantáziadús színező, ami a legvadabb álmaidat is valóra váltja. Lapjain képzeletbeli randevúkon találod magad olyan örökzöld szívtiprókkal, mint Harrison Ford, Antonio Banderas, George Clooney vagy Tom Selleck. Patrick Swayze-vel csodás mezőkön, Denzel Washingtonnal egy kád forró vízben, Richard Gere-rel pedig hosszú őszi sétákon adhatod át magad ábrándjaidnak. Lélegzetelállító kalandokban is részt vehetsz Tom Cruise-zal, Bruce Willisszel és Kurt Russellel, akik mind a te szívedért versengenek!
A Crush & Color: Tűzben edzett férfiak színezőben a huszadik század ikonikus szívtiprói életre keltik, és be is teljesítik vágyaidat!
Fedezd fel, mit jelent a vonzerő - Denzel Washington, Richard Gere segítenek neked ebben! Vágj bele szívdobogtató kalandokba Antonio Banderasszal, Bruce Willisszel, Tom Cruise-zal és Harrison Forddal! Merülj el a romantika luxusában George Clooney-val, Kurt Russell-lel, Val Kilmerrel és Kevin Costnerrel! Keltsd életre a több mint 35 csodás rajzba rejtett pajkos pillanatot!

Adatok
ISBN
9789634995838
Kiadó
Maxim
Oldalszám
80
Kiadás éve
2021