Cora Reilly - A vágy hatalma

-28%
Cora Reilly - A vágy hatalma
5 399 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 887 Ft

"Cora Reilly generációnk legjobb maffiaregény-írója." - L. J. Shen, #1 Amazon és USA Today bestsellerszerző

"Cora szavai gyönyörűek, költőiek és szívszorítóak." - Amo Jones, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző

Amikor Cassio először találkozik a menyasszonyával, a lány "uram"-nak szólítja.

Mióta elveszítette a feleségét, Cassiónak kell két kisgyerek gondját viselnie, miközben próbálja megalapozni az uralmát Philadelphia fölött. A gyerekeinek anyára van szüksége, neki pedig egy nőre, aki a házasság minden kényelmét megadja neki.

De egy olyan világban, mint az övé, a feleség kiválasztása kötelesség, nem pedig élvezet. Ügyelnie kell a tradíciókra. Jobban meg kellene fontolnia a választását, de a vágy hatalmának nem bír ellenállni: így lesz a kiszemeltje egy fiatal nő, aki épphogy átlépte a felnőttkor határát.

Giulia mindig tudta, hogy ahhoz a férfihez kell feleségül mennie, akit az apja választ neki. Arra viszont nem számított, hogy egy sokkal idősebb emberhez adják. Hirtelen azt várják tőle, hogy két kisgyermek anyja legyen, amikor még csak kisbabát sem tartott soha a karjában.

Giulia hamar rádöbben, hogy Cassiót nem érdekli két egyenjogú fél kapcsolata. Az anyja figyelmeztette, hogy az olyan nagy hatalmú férfiak, mint Cassio, nem tolerálják a szemtelenséget. Giulia belefáradt, hogy dadusként és ostoba kislányként kezeljék, úgy dönt hát, hogy harcolni fog azért, ami számára a boldog családot jelenti.

A USA Today bestsellerszerző, Cora Reilly a rosszfiúk szerelmese. Maffiaregényeiben a boldogság nem jön egyszerűen, és mindig kívül esik a szereplők komfortzónáján. Ebben a történetben bemutatja, hogyan harcolhat a szabadságáért egy lány, akinek a szavára nem sokat adnak, egy hajthatatlan férfi mellett, aki sosem hódolna be valakinek, aki nála fiatalabb, főleg nem egy nőnek.

"Egyszerre van jelen a vad szexualitás és az érzelmi kötelék." - Bookgasms Book Blog

"Cora könyvében egyetlen olyan bekezdés sincs, amelyet ne élveztem volna." - Our Space For Books

Adatok
ISBN
9789635705160
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
336
Kiadás éve
2022