Constantinus A.P. - Minden rendben van

-28%
Constantinus A.P. -  Minden rendben van
3 500 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 520 Ft

"Egy nagy hatású spirituális tanítótól hallottam az alábbi gondolatot: Ha elvárjuk egy történettől, hogy problémák sorakozzanak benne, mert amiben semmi bonyodalom sincs, az a történet nem érdekelne, vagy egyenesen bosszantana, akkor vajon mire számíthatunk az életünk történetében? Nem szükségszerűen problémákra? A fenti gondolat hatása alatt elhatároztam, írok egy olyan regényt, amiben nem lesz bonyodalom, s folyton minden rendben lesz.
Majdnem sikerült.
Íródott viszont egy megnyugtató történet, mely egy nagy hatású spirituális tanító példáján és beszélgetésein át ad sugallatot, milyen hozzáállással éljük úgy az életünket, hogy "ettől meg attól a problémától" függetlenül jól érezzük magunkat. Az olvasmány, hiszem, hogy nem csak elgondolkodtató lesz, hanem olyan ellazító hatással is lehet, amire még a legerősebb antidepresszánsok sem képesek. Bízom benne, sok olvasónak segít majd egyre többször azt érezni: Minden rendben van.

Ez a könyv a béke szigete. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné újra visszakapni a gondtalan lelkiállapotot és a csendes elmét.
Mély bölcsességgel átitatott kikapcsolódás vár rád.
- Gyurkó Zsolt, sipirt.hu

Remek stílusban írt, értékes mű! Szerintem ez a könyv magával ragadó lesz azok számára, akiknek például Eckhart Tolle a "Mester".
- Domján Gábor, agykontroll oktató"

Adatok
ISBN
9786158153003
Kiadó
Vitis Aureus
Kiadás éve
2020