Claudio Russo - Jó reggelt Don Boscóval

-27%
Claudio Russo - Jó reggelt Don Boscóval
3 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 705 Ft

"Tartsátok észben: a düh nem ér semmit, és a pillanatnyi hév sem; inkább folyamatos türelemre van szükség, vagyis állhatatosságra, kitartásra és erőfeszítésre."
"A hit és az ima a mi fegyverünk, a mi támaszunk."
"Isten nem hagy el senkit. Aki bűntől megtisztított lélekkel és jól végzett imával fordul hozzá, elnyeri, amire szüksége van."
"Ne feledd, hogy egy angyal a társad, az őrződ és a barátod. Ha Jézus és Mária kedvében akarsz járni, engedelmeskedj őrangyalod sugallatainak."
"Hívjátok segítségül a Segítő Szűz Máriát, és higgyetek benne, hogy amit az orvosok nem tudnak megtenni, arra Ő képes lesz."

A könyv 365 történetet gyűjt össze a szalézi rend karizmatikus alapítójáról, akit XI. Piusz pápa avatott szentté 1934-ben. Az év minden napjára jut tehát egy-egy elbeszélés, amelyek különböző témákat érintenek - mint például türelem, hit, isteni gondviselés, őrangyalok vagy csodás gyógyulások -, és amelyek mindegyikéhez tartozik egy-egy bevezető gondolat is, magától Don Boscótól idézve. Az egyes inspiráló fejezetek elolvasása után garantáltan jól indul majd a nap!

Adatok
ISBN
9789632675961
Kiadó
Lazi
Oldalszám
224
Kiadás éve
2023