Christine d'Abo - 30 forró éjszaka

-28%
Christine d'Abo - 30 forró éjszaka
3 999 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 879 Ft

A tested lecsupaszítása mondhatni egyszerű - de ha a lelkedet is le kell mezteleníteni valaki előtt, az mindent megváltoztathat.
Glenna O'Donald a legkevésbé sem számított arra, hogy a temetőben egy pakli kártyát talál. Ráadásul nem is akármilyen kártyákról beszélünk, hanem olyanokról, amellyek mindegyike egy igazán szaftos, kötetlen szexkalandra csábít. Glenna túlelemző kutatási asszisztensként éli mindennapjait, de a kártyák segítségével megkezdi saját éjszakai kísérletezgetését. Ráadásul egy iszonyúan dögös egyetemi professzor, Eric Morris ajánlja, hogy kísérleti partnere lesz.
Hamarosan Glenna egyszer egy héten találkozgatni kezd Ericcel, hogy kipróbálják a számukra a legvonzóbb kártyákat. A vakmerő, szexuális felfedezésekkel teli éjszakák között a munkanapok is megtelnek nevetéssel és flörttel. Egészen addig, amíg Glenna már úgy érzi, hogy túl mélyre merült. A rengeteg élvezet után Glenna még közelibb kapcsolatba szeretne kerülni a professzorral, és Eric is ráébred arra, hogy Glennára talán nagyobb szüksége van, mint azt eredetileg gondolta. Vajon lesz-e elég bátorságuk ahhoz, hogy magasabb szintre emeljék a kapcsolatukat?
Christine d'Abo regénye egyszerre szexi és szívet melengető. Friss, szellemes stílusa bebizonyítja, hogy mindent a gyakorlat tesz tökéletessé, és vannak olyan játékok, melyekbe érdemes belevágni.

Adatok
ISBN
9789634992660
Kiadó
Maxim Kiadó
Oldalszám
319
Kiadás éve
2022