Chris Wark - Chris legyőzte a rákot - Átfogó terv a természetes gyógyuláshoz

-28%
Chris Wark - Chris legyőzte a rákot - Átfogó terv a természetes gyógyuláshoz
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

A sikerlisták élén álló életmód útmutatóban Chris Wark, egy vastagbélrák-túlélő méregmentes étrendjével és terápiájának bemutatásával végigkalauzolja az olvasót a ráktól a gyógyulás és jóllét felé vezető úton.

A rák harcként vagy küzdelemként való ábrázolása a betegség félreértésének jele. A rákos sejtek nem idegen behatolók. A rákos állapotot a szervezet saját maga hozza létre, ezért a test képes legyűrni és visszafordítani ezt az állapotot, amennyiben megfelelően táplálják és gondozzák. A szerző a legfrissebb kutatási eredményekre támaszkodva világos útmutatást és folyamatos bátorítást nyújt gyógyító stratégiája alkalmazásához. Módszere magában foglalja a ráklegyőző gondolkodásmódot, egy radikális étrend- és életmódváltást, valamint a mentális és érzelmi gyógyulás eszközeit.

A könyvben választ kapsz az alábbiakra:

- Hogyan győzheted le a rákot megfelelő étkezéssel
- Mi a 10 legjelentősebb rákellenes zöldség
- Hogyan segítenek a gyógygombák
- Hogyan tisztítsd meg és építsd újjá a tested
- Hogyan segíti a testmozgás a méregtelenítést

Olvasók milliói követhették eddig nyomon Chris utazását a Chris Beat Cancer nevű blogján, podcastján, valamint könyvén keresztül. Ismerd meg te is, hogy a szerző tudományos és gyakorlati stratégiája segítségével hogyan gyógyította ki magát a 3. stádiumú vastagbélrákjából.

Adatok
ISBN
9786156455093
Kiadó
Good Life Books
Oldalszám
315
Kiadás éve
2022