Chanel Cleeton - Mikor elhagytuk Kubát

-28%
Chanel Cleeton - Mikor elhagytuk Kubát
3 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 513 Ft

Eredeti ár: 3490 Ft Akciós ár: 2613 Ft
Kedvezmény: 25%

Részletek
„Lenyűgöző regény tele tiltott szenvedéllyel, családi titkokkal, rengeteg bátorsággal és önfeláldozással.”

– Reese WitherspoonHATVANAS ÉVEK, FLORIDA

Beatriz Perez egy cukorbirodalom örökösnője, ám mindent elveszített a kubai forradalom viszontagságaiban – az ikertestvérét, a népét, a hazáját. Miután családjával Floridába menekül, elmerül a hidegháborús kémkedés veszélyes világában, és a CIA segítségével próbál közel férkőzni Fidel Castróhoz, hogy bosszút álljon a gyűlölt diktátoron.

A hidegháborús helyzet egyre inkább felforrósodik, a kubai–amerikai konfliktus fenyegető árnyai azonban nem riasztják meg a vakmerő Beatrizt. Mindeközben a fiatal lány megtalálja élete szerelmét egy jóképű, befolyásos szenátor személyében, akinek azonban nagyon kell vigyáznia a makulátlan magánéletére. Beatriz egyre veszélyesebb helyzetekbe kerül, és választania kell a múltja és a jövője, az esze és a szíve között.„Döbbenetesen jó könyv! Egyszerre két idősíkon játszódó rejtély, szenvedélyes szerelmes regény, és szerenád a háborúk által szétszaggatott, tragikusan gyönyörű Kubához.”

– Kate Quinn, New York Times bestsellerszerző„Csodás, vibráló tisztelgés egy ország s egy letűnt múlt előtt. A történelmi események magával ragadják az olvasót, de a lenyűgöző hősnő miatt válik igazán letehetetlen olvasmánnyá. Ez a könyv nemcsak egy egyszerű történelmi regény, hanem egy ország, egy életmód iránti viszonzatlan szerelem története, utazás egy nő lelkébe, aki a szerelem és két hazája között örlődik.”

– Karen White, New York Times bestsellerszerző„Cleeton ismét egy mesteri történetet hozott el nekünk a politikai csatározásokkal átszőtt emberi szenvedésről. Az író szenvedélyessége és bátorsága minden egyes oldalt átitat, és Beatriz története a személyes bosszúról, árulásról és a bátorságáról egyszerre izgalmas és megdöbbentő.”

– Fiona Davis, A mestermű című bestseller írója„Élénk, extatikus regény. A nagy utazások regénye – a száműzetésbe, a történelembe, az otthon és az identitás kérdésének mélyére. Merüljenek el ebben a mesés történetben!”

– David Ebershoff, A dán lány és az A tizenkilencedik feleség írója„Ellenálhatatlan történet a szerelemről egy férfi, egy ország, az elrabolt múlt és a bizonytalan jövő iránt. A Mikor elhagytuk Kubát magával ragadott, és többé nem engedett el.”

– Shelley Noble, New York Times bestseller író, a Világítótorony a parton szerzője
Adatok
ISBN
9789636357184
Kiadó
I.P.C. Könyvek
Oldalszám
409
Kiadás éve
2019