Növényi étrend 2. - Az utolsó morzsáig - Carleigh Bodrug (kötött áras)

-10%
Növényi étrend 2. - Az utolsó morzsáig - Carleigh Bodrug (kötött áras)
7 290 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

6 561 Ft

Erre a könyvre maximum 10% árkedvezmény nyújtható minden webáruházban, 2025. október 30-ig, az „árkötöttségi törvény” alapján! De itt, a konyvkolcsonzo.hu webáruházunkban a legtöbb könyvet továbbra is 28-31% árkedvezménnyel és kedvező szállítási feltételekkel tudják a kedves vevőink megvásárolni! 

Spórolj, csökkentsd az élelmiszer-pazarlást, és étkezz egészségesebben, mint valaha!

Carleigh Bodrug, The New York Times bestseller szerzőjének vadonatúj, várva várt második szakácskönyvét tartod a kezedben. Carleigh rendkívül népszerű, Scrappy Cooking (Főzzünk maradékokból) közösségi médiasorozatából kiindulva ez a szakácskönyv több mint 140 teljes értékű, növényi alapú receptet tartalmaz, amelyben a szerző egyszerű és könnyen elkészíthető vegán receptekkel mutatja meg, hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a hűtőben és kamrában fellelhető élelmiszerekből. A könyvben fellelhető tippek és receptek segítségével nem csupán a környezetünk (és a pénztárcánk), hanem az egészségünk szempontjából is a tudatosabb táplálkozás felé indulhatunk el.

Pesztó készül reteklevélből, nyári tekercs a brokkoli szárából, smoothie-alap a fonnyadozó zöldekből, csodás fűszer a paradicsom szárított héjából, edzés előtti teljesítményfokozó-szer céklából ... Itt semmi sem vész kárba!

Ismerd meg az igazi maradékmentő konyha tápláló és egészséges receptjeit!
Tippek és megoldások a hatékony maradékmentő konyha kialakítására.
A rugalmas Razzia a konyhában receptekkel szinte bármilyen zöldséget, gabonát vagy babfélét felhasználhatsz.
Nézd meg, mi lapul épp a hűtődben, majd csapd fel a "Ha ez van otthon, mit készíts belőle?" táblázatot, ahol remek fogásokat készíthetsz olyan gyakran elpazarolt élelmiszerekből, mint a száraz kenyér vagy a kissé fonnyadt zöldségek.
Reggeli-, ebéd- és vacsorareceptek, illetve fantasztikus desszertek, amelyekhez olyan ételeket használunk fel, amiket egyébként hajlamosak lennénk kidobni. (Mindezt gluténmentes, olajmentes és diómentes alternatívák feltüntetésével.)
És az egyik legizgalmasabb rész: Befőttek, porok, pácok - ahol tényleg mindent felhasználhatsz, az utolsó morzsáig!

"A maradékok hasznosítása nem a tökéletességről szól - épp ellenkezőleg. Üdvözöllek ebben a klubban, ahol az a legfontosabb, hogy érjük be azzal, amink van, tanuljunk meg improvizálni, kövessük el a magunk hibáit, a végén pedig rukkoljunk elő valami finom, tápláló étellel."
- Carleigh Bodrug

Adatok
ISBN
9789635075928
Kiadó
Édesvíz kiadó
Oldalszám
367
Kiadás éve
2024