Brandon Mull - Kristályőrzők - Öt királyság 3.

-28%
Brandon Mull - Kristályőrzők - Öt királyság 3.
4 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 239 Ft

Mit tennél, ha sosem látott, elképzelhetetlen veszélyek között találnád magad?

Cole Randolph még mindig alig hiszi el, hogy fenekestül felfordult az élete. Otthonától távol, egy idegen világban végre megtalálta barátját, Daltont, és élve úszta meg a Peremvidék első két királyságában átélt kalandokat. De semmi sem készíthette fel Zeropolis mágneses útjaira és robotfejvadászaira.

Zeropolis kormányzata fejlett technológiával tartja ellenőrzés alatt a lakosságot, élén Abram Trench Teremtő Nagymesterrel, aki a
gonosz Magasságos Király hűséges szolgája. Szerencsére a zeropolisi ellenállás mindig számíthat a Kristályőrzőkre, az ifjú lázadókra, akik különleges fegyverekkel harcolnak az elnyomás ellen.

A Magasságos Király titkosrendőrsége elől menekülve Cole és Dalton elveszett barátaikat keresik, és új barátjuknak, Mirának is segítenek felkutatni Constance nevű testvérét. Ahogy ellenségeik kegyetlenül lecsapnak a felkelésre, Cole az idővel versenyt futva leplezi le a zeropolisi kormányzat titkait, és fedi fel a rejtélyt, hogy ki lehetett a Magasságos Király segítségére, amikor ellopta a lányai teremtőerejét.

Képes lesz Cole helyrehozni a Peremvidék mágiájának furcsaságait, vagy örökre a valóság és a képzelet közti világban reked?
Légy részese a kalandjainak!

"Brandon Mull ismét nagyot alkotott a Kristályőrzőkkel. Ez a sorozat egyre jobb, és a harmadik kötet az élen jár!"
- D. E. Williams, amazon.com -

14 éves kortól ajánljuk!


Adatok
ISBN
9789635619610
Kiadó
Könyvmolyképző
Oldalszám
504
Kiadás éve
2022