Bolgár Krisztián - Sportautók forradalma - Az utcára nevelt versenygépek világa

-28%
Bolgár Krisztián - Sportautók forradalma - Az utcára nevelt versenygépek világa
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 953 Ft

 

A gépjárművek térhódításával csak idő kérdése volt, hogy a különleges életérzést jelentő sportautózás világszerte óriási népszerűségre tegyen szert.
Az eleinte a versenypályákon bizonyító négykerekűek fektették le a technikai alapokat, ezeket felhasználva, egymást ösztönözve kezdték a gyártók piacra dobni az utcára szánt modelljeiket.
A sportautók fejlődését híres márkák elképesztő történései, megszállott tervezők forradalmi innovációi, valamint a növekvő teljesítmény és sebesség iránti vágy alakították.
Olyan típusok váltak legendává az évtizedek során, mint a Porsche 911, a Ford Mustang vagy a Toyota Supra; a "házon" belül fejlesztett erőgépek - többek közt az AMG Mercedes és a BMW M - új kategóriát teremtettek; a határokat feszegető szuper- és hiperautók - Ferrarik, Lamborghinik és Bugattik - pedig utat mutattak a jövőbe.

Bolgár Krisztán - számos sikeres hazai autóskönyv, a Tuning, a Túl a kockás zászlón és a Több mint autó szerzője - a sportautók izgalmas világába kalauzolja el az olvasóit a fotókkal gazdagon illusztrált, nagy formátumú, exkluzív kivitelű kötetben.

Adatok
ISBN
9786155901133
Kiadó
Inverz Media
Oldalszám
128
Kiadás éve
2021