Bizalom - Morgan Johnson

-34%
ÚJ
Bizalom - Morgan Johnson
5 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 744 Ft

Irányított terápiás technikák a szeretet, a bizalom és az intimitás helyreállítására

Bevált technikákra alapozott, hiteles, érzékeny és roppant gyakorlatias útmutató, az ön-magunkba és egymásba vetett bizalom fejlesztéséhez.
Hozd rendbe, gyógyítsd meg és állítsd helyre a kapcsolatodat bizonyítékokon alapuló terápiás tech-nikákkal, készségekkel és gyakorlatokkal a bizalomépítés elismert szakemberének segítségével.

A kapcsolatok számtalan módon sérülhetnek, az árulás, mint kapcsolati normasértés azonban alap-jaiban képes megrázni minket. Ennek ellenére azon párok vagy partnerek számára, akik együtt akarnak maradni és munkát fektetnek bele, lehetséges a gyógyulás. A régi kapcsolatokat, amelyek már nem szolgálnak minket, szét lehet bontani apró darabjaira és újra lehet építeni olyan kötelékké, amely mélyebb, erősebb és örömtelibb, mint azt valaha is képzeltük. A közös belső erőforrások fel-kutatásával és egy biztonságosabb kapcsolati tér megteremtésével, a nem működő párkapcsolati minták megtörhetőek, az egymás iránti gondoskodás mélyíthető.

bizalomerősítő munka - egyéni és közös gyógyulás - szorosabb érzelmi kapcsolódás
- mélyebb intimitás - kapcsolaterősítő kommunikáció

A Bizalom című kötetben az alábbiakat találhatod meg:


Részletesen kidolgozott gyakorlatok és készségfejlesztő feladatok, amelyek segítik a párokat azáltal, hogy ezek közös elvégzésével, helyreállíthatják az önmagukba és egymásba vetett bizalmukat.

Irányított módszer az árulás utáni gyógyuláshoz, legyen szó szexuális hűt-lenségről, érzelmi viszonyról, rejtett függőségekről vagy tiszteletlenségről.

Megbízható terápiás stratégiák és technikák a párterápia Gottman-módszeréből, az érzelemközpontú párterápiából (EFT) és más bizonyítékokon alapuló megközelítésekből.

Kiegészíthető javaslatok, beszélgetésindítók és mintaszövegek az érzelmi feldol-gozás és a kapcsolati gyógyulás elősegítésére.

A párkapcsolati dinamika befogadó, előítéletektől mentes szemlélete, amely a könyvet bármilyen típusú kapcsolatban alkalmazhatóvá teszi.
"A bizalom létfontosságú az egészséges kapcsolatokhoz, mert ez az alapja a kötődésnek és a bensőséges viszonyulásnak, amely szükséges a gyümölcsöző, hosszú távú kötelék kialakításához és fenntartásához." 

Adatok
ISBN
9789635074402
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
217
Kiadás éve
2023