Beth Flynn - Fogy az idő - Kilenc perc 2.

-28%
Beth Flynn - Fogy az idő - Kilenc perc 2.
4 699 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 383 Ft

Azt hitték, a kivégzéssel minden lezárult. Tévedtek.

Dél-Florida leghírhedtebb és legbrutálisabb motoros bandájának vezérét kivégezték egy méreginjekcióval. Ezután a családjának és barátainak
vissza kellett volna térniük a hétköznapokhoz, hogy továbbléphessenek.
Azonban egy eltorzult és fenyegető világban találják magukat, ahol még a legkönyörtelenebbek is döbbenten szembesülnek az árulások gubancos hálójával a veszélyes utcákon, sőt jóval magasabb szinten is.

Ginny, Grizz egykori rögeszméje és most a gyermeke anyja, éveken át gyászolta a férfit, akit eleinte elutasított, aztán megszeretett. Mostanra újraházasodott Tommyval, a banda egy korábbi tagjával, és a pár több mint egy évtizede próbál normális életet élni a floridai Everglades szélén, távol az erőszakos, bűncselekményekkel teli világtól.

Tommy számára különösen nagy a tét.
Éveken át kétségbeesetten szerelmes volt Ginnybe, és most végre valóra vált az álma: feleségül vette a nőt, akiről azt hitte, sosem lehet az övé.
De még a normális élet látszatával - virágzó karrier, két gyönyörű gyermek és egy őszintén boldog és szeretetteljes házasság - sem képesek maguk mögött hagyni a múltat. Valahányszor megfordulnak, újabb titokra derül fény.

És most, hogy Grizzt kivégezték, Ginny olyan sötét és kegyetlen titkokat tud meg, amiket talán nem lesz képes feldolgozni. Vajon az igazság darabokra töri a szerelmüket? És meddig fogja Grizz védelmezni azt, amit a sajátjának tart?
Képes lenne rá még a síron túlról is?

Készülj fel rengeteg érzelemre és fordulatra!

"Azt sem tudom, mit mondjak a könyvről, leszámítva, hogy elképesztően
fantasztikus. Beth Flynn a történetmesélés mestere." - Ellen, goodreads.com

18 éven felülieknek! 

Adatok
ISBN
9789635613809
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Oldalszám
597
Kiadás éve
2021