Befőzés és tartósítás - 399 recept - Cosima Bellersen Quirini

-28%
Befőzés és tartósítás - 399 recept - Cosima Bellersen Quirini
3 500 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 520 Ft

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Adatok
ISBN
9786155723667
Kiadó
Sziget Kiadó
Oldalszám
144
Kiadás éve
2024