Beatrice Chestnut - A felébredés enneagramja

-28%
Beatrice Chestnut - A felébredés enneagramja
5 490 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 953 Ft

 

Nem vagy azonos a személyiségeddel. De akkor ki is vagy valójában?

Az enneagram időtlen bölcsességen alapuló összetett és jelentős szimbólum, amely segít annak a megértésében, hogy a túlélési stratégiák, amelyeket korai életszakaszunkban alkottunk, hogyan homályosítják el igazi énünket az idő múlásával. Segít, hogy megismerjük igazi önvalónkat, feltárva előttünk azokat a szokásmintázatokat és vakfoltokat, amelyek akadályt állítanak fejlődésünk és átalakulásunk elé.

Ebben a csodálatos és praktikus könyvben, amely bevezet minket e hatásos fejlesztőeszköz világába, dr. Beatrice Chestnut és Uranio Paes izgalmas felfedezőútra hívnak. Könyvük végigkísér minket a felébredés lépcsőfokain: bemutatják az enneagram kilenc alapvető személyiségmintázatát és azt, hogy ezek miként alakítják az életünket.

Minden egyes fejezet az átalakulás jellegzetes útját mutatja be az egyes személyiségtípusokra vetítve - összesen kilencet. A tudatos stratégiák és bölcs tanácsok, amelyeket ez a könnyen érthető útmutató tartalmaz,
felfedik előttünk az adott típushoz tartozó személyek problémáit okozó egomintázatokat, az önmegismerés folyamatát, a fejlődési út irányát;
ismerteti az adott típus három lehetséges altípusának jellemzőit, a transzformáció háromszakaszos ösvényét - a vakfoltokkal együtt, kitérve azokra a fájdalmas pontokra, amelyekkel szembetalálhatod magad az úton.
NE ÁLLJ SAJÁT MAGAD ÚTJÁBA, KERÜLJ KÖZELEBB HITELESEBB ÉNEDHEZ!

A felébredés enneagramja kiváló könyv, ami megszabadíthat az önkorlátozó védekezési mechanizmusoktól, illetve hozzájárulhat ahhoz, hogy legjobb önmagaddá fejlődj.

"Jóval többek vagyunk annál, aminek gondoljuk magunkat, és az enneagram segít nekünk abban, hogy rájöjjünk erre."

Adatok
ISBN
9789635072699
Kiadó
Édesvíz
Oldalszám
280
Kiadás éve
2021