Barna Berni - Juliet Sol

-28%
Barna Berni - Juliet Sol
6 099 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 391 Ft

"Magával ragadó misztikus és valóságos regény a titkos belső erőkről és a szerelemről." - Pap Éva, író

"A felhők nem bírják el az emberek terheit."

Vannak történetek, amelyek a szavakon túlról súgnak, beszélnek hozzád, hogy meghalld a saját belső, titkos éned énekét.

Juliet, Andreas és a titokzatos Sol talán mindig is egymást keresték. Furcsa véletlenek, látható és láthatatlan események sodorják őket egymás felé...

Egy írónő, akibe az ereje miatt szerettek bele a férfiak, azonban a végén mind el akarták tőle azt venni. Egy üzletember, akivel gyermekkorában az apja kegyetlenül bánt, most pedig csak arra vágyik, hogy bántsák. Egy fiatal, öltönyös bűnöző, aki sötét sorsot örökölt, viszont ki szeretne törni a végzet béklyóiból, és új életet kezdeni. De mit keresnek ők együtt, egy történetben?

A válasz egyszerű. Egymást.

Mert egy idő után már nem tudunk egyedül fejlődni és megtanulni szeretni. Hisz mindannyian, egész életünkben szeretni tanulunk.

Barna Berni regénye különös esszenciája a romantikának, a kalandnak és a lélekfejlődés kanyargós útjainak, ami megérint, felkavar és végül választ ad számtalan általunk is megélt kérdésre. Van-e jó és rossz? Hogyan válhatnak a sérüléseink a segítőinkké? Van-e téren és időn átívelő szerelem?

"A legnagyobb félelmem, hogy megismertem a szerelmet és mégsem lehetek veled, és az egész életemet magányosan kell leélnem majd, olyanokkal, akikhez nem is tartozom."

Adatok
ISBN
9789635707225
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Oldalszám
320
Kiadás éve
2023