Az egészség tanulható -Gergely Anna - Makra Milán

-28%
Az egészség tanulható -Gergely Anna - Makra Milán
6 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

5 033 Ft

Az utóbbi évtizedek orvosi kutatásai forradalmi felismeréshez vezettek: az egészség tanulható. Megdöbbentő, mégis igaz, mindennapi döntéseinkkel, szokásaink tudatos megválasztásával sokkal többet tehetünk testi és szellemi épségünkért, mint gondolnánk. Saját gyógyulásunkban betöltött szerepünk teljesen megvilágításba került: aktív cselekvők lehetünk. Könyvünk szakszerű, ugyanakkor közérthető útmutatóul szolgál mindazok számára, akik hosszú ideig szeretnék megőrizni életminőségüket, vagy tudományosan igazolt, mégis természetes eszközökkel támogatná'k gyógyulásukat.
Egyre többen küzdenek olyan civilizációs betegségekkel, mint a magas vérnyomás, a 2-es típusú diabétesz, a gyulladásos bél-és autoimmun betegségek, a depresszió és a demencia, illetve a rák. .1 legújabb I:utalások megmutatják, hogy sok genetikai hátterűnek tartott vagy a véletlen művének tűnő egészségügyi probléma hátterében valójában életviteli tényezők állnak, melyeken módunkban áll változtatni.
A kezedben tartott könyvben részletes életmódbeli ajánlásokat kapsz, segítünk eligazodni, hogy milyen étkezési, alvási és testmozgási stratégiák a legelőnyösebbek számodra és hogyan leszel képes ellenállni mindennapi élet kihívásainak.
Megtudhatod, hogyan befolyásolja jóllétedet az epigenetika, a stressz és a mikrobiomod állapota. Hogyan kezeld a stresszt, szabadulj meg a függőségeidtől és fogyj le biztonságosan.
Az emberi lest csodákra képes, ha helyesen bánnak vele. Érdekel, hogyan? Megtudhatod ebből a könyvből, melyet a Magyar Egészségmegőrzési és Életmódorvostani Egyesület is ajánl. 

Adatok
ISBN
9789634438984
Kiadó
Publio Kiadó
Oldalszám
328
Kiadás éve
2023