Az angyalok ősi hagyománya - Mélyreható tanulmány az isteni hírvivők misztériumáról -Normandi Ellis

-28%
Az angyalok ősi hagyománya - Mélyreható tanulmány az isteni hírvivők misztériumáról -Normandi Ellis
5 699 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 103 Ft

Ismerd meg az isteni hírvivők korokon és földrészeken átívelő, világméretű történetét!

Kik az angyalok, mi a céljuk, miért lépnek kapcsolatba velünk, és miért oly vonzóak a számunkra?
Az angyalok minden kisebb és nagyobb vallásban, spirituális gyakorlatban megjelennek mint isteni vagy spirituális hírvivők. Ők a mindent összekötő egyetemes életerő részét képező fénylények, akik aktívan segédkeznek bolygónk evolúciójában, és abban, hogy megtaláljuk saját helyünket a kozmikus tervben.
Normandi Ellis átütő erejű tanulmányában teljes körű útmutatót kínál az angyalok misztériumában való elmélyüléshez. Részletekbe menően mesél ezen isteni hírvivőkről, bemutatva az összes világhagyomány angyali dimenzióit, az ókori Egyiptomtól egészen a modern időkig. A nyugati hagyományok isteni hírnökeitől, a keleti hagyományok dévatáin át, a Selyemút menti szellemlényekig, ezen isteni segítők egyetemes fogalmának boncolgatásával a szerző lehetőséget nyújt az olvasóknak, hogy úgy gondolkodjanak az angyalok valódi üzenetéről, mint elidegeníthetetlen részünkről, mint valami tőlünk elválaszthatatlanról.
Könyvében:
Ismert zsidó-keresztény és iszlám angyalokat, hindu dévatákat és buddhista szellemlényeket, az ókori Egyiptom hitvilágát, a jezidita pávaangyalt és a zoroasztrizmus yazatáit tanulmányozza.

Összehasonlítja a középkori keresztény szentek, például Aquinói Tamás és Damaszkuszi János angyali látomásait azzal, amit teozófusok, kabbalisták, szúfi mesterek, keleti guruk és modern misztikusok, például Edgar Cayce meséltek az angyalokról.

Megvizsgálja a személyes angyali találkozásokat, illetve a sötét angyalok és a bukott angyalok szerepét és célját is.

Az angyalok ősi hagyománya bölcsen és éleslátóan a szellemvilággal való kapcsolatunk újfajta megértését kínálja, megújítva az angyalokba és a velük való együttműködésbe vetett hitünket. 

Adatok
ISBN
9789635075041
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
252
Kiadás éve
2023