Autóval Spanyolországban

-29%
Autóval Spanyolországban
8 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

6 410 Ft

 

A könyvben található 25 útvonal jól tükrözi Spanyolország sokszínű arcát. Készüljön fel a különleges kalandokra, hiszen útikalauzunk segítségével bejárhatja az ország minden szegletét, a fő turistaútvonalakról letérve rejtett kincseket fedezhet fel, megismerheti e csodás ország valódi, varázslatos arcát.

Kiadványunknak köszönhetően eljuthat olyan helyekre is, ahol megállt az idő, és a történelem szele minden pillanatban megérinti. Sétáljon a szűk utcácskákon, gyönyörködjön az építészeti remekművekben, szívja magába a régmúlt hangulatát. Felejthetetlen látnivalókkal, gasztronómiai élményekkel gazdagodhat majd, a helyiek szívesen mesélnek arról, hogyan is élnek az eldugott kis falucskákban.

Ha teheti, vegyen részt a hagyományos helyi ünnepségeken, melyek minden érzékszerv számára tartogatnak meglepetést. Ha helyi specialitásokat kóstolna, látogasson el a piacra vagy egy kedves kis étterembe, hiszen minden falat újabb izgalmas kalandot jelent az ízek birodalmában. Sétáljon egyet a szőlőskertekben, vegyen részt borkóstolón, tanulja meg a borászat művészetének titkos fogásait a helyi szakemberektől.

A kiadvány hasznos információkkal kezdődik, melyekre szüksége lehet a spanyolországi autós kirándulás tervezésekor. Átfogó képet kap arról, mikor érdemes Spanyolországba látogatni, miként közelítheti meg úticélját, illetve milyen iratokra lesz szüksége az utazás során. Minden útvonal bevezető oldalán megtalálható a látnivalók listája és egy áttekinthető térképvázlat. Természetesen nem hiányoznak a tanácsok motorosok számára sem, ezen kívül kedvére böngészhet a vendéglátó- és szálláshelyek közt is. A könyv végén egy általános és egy autóvezetőknek készült kifejezésgyűjtemény található a leghasznosabb kifejezések jelentésével. Gyűjtsön inspirációt, és keljen útra Spanyolország szívébe. Kiadványunk a biztosíték arra, hogy az utazás bővelkedik majd különleges felfedezésekben és felejthetetlen élményekben.

Adatok
ISBN
9789635051274
Kiadó
Lingea
Oldalszám
264
Kiadás éve
2024