Anita Boza - Az éjszaka érintése

-28%
Anita Boza - Az éjszaka érintése
3 799 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 735 Ft

Seattle sötét éjszakáinál csak Makarov emlékei sötétebbek.

Grace Harris magánnyomozó vagány, talpraesett nő. Nem ijed meg a saját árnyékától, aktívan bokszol, eltűnt személyeket kutat fel, és az apjával dolgozik, aki szereti még mindig kislányként kezelni. Ráadásul Grace-nek van egy különleges képessége, amit mindenki elől titkol: látja az emberek emlékeit.

Borisz "Makarov" Grigorenko egykori maffiatag, most orosz-amerikai üzletember, Seattle leghíresebb sztriptízbárjának, a Fáraónak a tulajdonosa. A múltja elhomályosítja a jelenét, a szíve kemény, mint a beton.

Amikor a Fáraóból eltűnik egy táncoslány, Makarov lesz az első számú gyanúsított, ezért megbízza a Harris magánnyomozó irodát, hogy oldják meg a rejtélyt. Grace meg akarja találni az eltűnt lányt, ám megbízója titkai is legalább ennyire izgatják.

Aztán az eltűnési ügyből gyilkossági lesz, a megbízó iránt érzett kezdeti ellenszenvből pedig szép lassan vonzalom. Ahogy repedezik Makarov védőpáncélja, és felizzik köztük a szenvedély, Grace azon kapja magát, hogy egy kilátástalan kapcsolatba bonyolódott. Makarov pedig rádöbben: a szívének nem parancsolhat.

"Egy érzelmekkel teli, misztikus történet, ami borzongat és a lelked mélyéig felkavar. Minél előrébb jársz az olvasással, annál mohóbban akarod a hátralévő oldalakat."
- konyvszenvedely.blog.hu

Egy szerelem, ami utat tör magának a múlt ködén át, hogy megváltoztassa a jelent.
Vesd bele magad!

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

Felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

Adatok
ISBN
9789635975808
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Oldalszám
338
Kiadás éve
2023