Anders Roslund - Szép álmokat

-28%
Anders Roslund - Szép álmokat
3 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 873 Ft

A névtelen lányok sorozat 2.

Ugyanazon a napon eltűnt két négyéves kislány. Most ugyanabban a temetőben nyugszanak. Leszámítva, hogy mindkét koporsó üres. Az egyik síron Linnea neve áll, a másikon csak egy jelöletlen fehér fakereszt.

Ahhoz, hogy Ewert Grens detektívfelügyelő és a bűnözők közé beépülő Piet Hoffman felderítse, mi a kapcsolat a két lány között, mindkettejüknek a legsötétebb alvilágba kell alászállnia. Életükben nem vívtak még ilyen kemény, sportszerűtlen és veszélyes harcot.

A Kopp-kopp című nemzetközi bestseller után itt a Szép álmokat című, önállóan is olvasható thriller, amelyben élet és halál a tét - és minden azon a bizonyos három éven múlik.

Storytel-díj - a legjobb thriller (2020)

Anders Roslundnak tíz regénye jelent meg a Roslund & Hellström és a Roslund & Thunberg szerzőpáros tagjaként. Könyveik harminc nyelven jelentek meg, több nívós nemzetközi díjban részesült értük. Szólóban A névtelen lányok sorozattal debütál.

A Kopp-kopp méltatása:

"Ha kedveled a skandináv noirt, akkor valószínűleg olvastál már valamit Anders Roslundtól. Két dologban van otthon igazán: a sötét és az annál is sötétebb történetekben." - New York Times

"Erős karakterek, villámgyors cselekmény, tekervényes bűneset, döbbenetes végkifejlet. Fergeteges skandináv noir. Kihagyhatatlan." - Publishers Weekly

"Grens elképesztően összetett karakter - intuitív és kérlelhetetlen igazságérzettel rendelkezik." - Booklist

"Erős prózanyelv, csavaros cselekmény - üdítően emelkedik ki a többi borongós skandináv noir közül." - Kirkus

"Mesteri thriller. Brutális, lebilincselő, intelligens. Lélegzetelállító olvasmány." - Liza Marklund

Adatok
ISBN
9789635680580
Kiadó
21. Század
Oldalszám
400
Kiadás éve
2021