Amit csak a holtak tudnak - Tizennyolc rejtélyes haláleset - Barbara Butcher

-29%
Amit csak a holtak tudnak - Tizennyolc rejtélyes haláleset - Barbara Butcher
5 499 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

3 921 Ft

Barbara Butcher New York-i halottkém lebilincselő, személyes élményeken alapuló memoárja több mint húsz év tapasztalatait dolgozza fel.
A szerző alkoholizmusából próbált épp felépülni, és ebben komoly segítséget jelentett, hogy munkát kapott a New York-i halottkémi hivatalban. A szakma történetében ő volt a második nő, akit alkalmaztak ebben a munkakörben, és ő volt az első, aki három hónapnál tovább bírta.
Butcher kettős gyilkosságok, hátborzongató öngyilkosságok, és ami a legszívszorítóbb, nemi erőszak kiskorú áldozatainak eseteivel foglalkozott. Az Amit csak a holtak tudnak című könyve több mint 5500 haláleset helyszínén folytatott vizsgálatainak eredményeit dolgozza fel, amelyek közül 680 gyilkosságnak bizonyult.
Pályafutásának egyik legmegrázóbb, egyben legemlékezetesebb megbízatása az volt, amikor a hazáját ért 2001. szeptember 11-ei terrortámadás áldozatainak több ezernyi, felismerhetetlenségig összeroncsolódott maradványait kellett azonosítaniuk.
Egy olyan nő lenyűgöző és megdöbbentő történetei ezek, aki a halállal való mindennapos szembenézése során egyedülálló tapasztatokat szerzett.

Adatok
ISBN
9786156490889
Kiadó
Trubadúr Könyvek Kiadó
Oldalszám
260
Kiadás éve
2024