Alvilági románc 3. - Savage Lover - Nero & Camille (éldekorált) - Sophie Lark

ÚJ
Alvilági románc 3. - Savage Lover - Nero & Camille (éldekorált)  -  Sophie Lark
5 990 Ft

Várható megjelenés:
2025. 05. 26.

Egy férfi és egy nő, akik meg vannak győződve róla, hogy nem érdemlik meg a szerelmet... Egészen addig, amíg nem találkoznak.


Camille Rivera fuldoklik. Az apja beteg, az öccse összetűzésbe keveredett egy korrupt zsaruval, az autószerelő műhelye pedig veszteséges. Elkeseredetten próbál a felszínen maradni, bármi áron.
Nero Gallo a környék veszélyforrása. Egy bajkeverő, egy kétlábon járó sorscsapás. Camille végignézte, hogyan ment végig Nero minden lányon tízmérföldes körzetben. Amilyen szép a férfi, olyan nagy kegyetlenséggel törte össze a szívüket, és soha, senkihez nem kötődött.
Éppen ezért Camille képtelen elhinni, hogy Nero váratlanul megmenti őt egy kockázatos helyzetben. Egész életükben szomszédok voltak, de a lány csak a megtestesült bűnként ismerte őt. Lehetséges, hogy nem is tudja, kicsoda valójában Nero?
Ők ketten nem barátok, nem is szövetségesek. Ám Nero egyetlen esélye Camille, akinek bíznia kell abban, hogy a férfiban több is rejtőzik a kegyetlen felszín alatt.
Csakhogy a bizalom veszélyes dolog, Camille pedig hamarosan szembesül azzal, hogy egyetlen dolog veszélyesebb annál, mint megbízni Neróban: beleszeretni.

Adatok
ISBN
9789636364816
Kiadó
Kossuth Kiadó Zrt
Oldalszám
352
Kiadás éve
2024