Alex Finlay - Minden félelmed

-28%
Alex Finlay - Minden félelmed
3 980 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

2 866 Ft

Matt Pine-t, a New York-i egyetemistát egy átbulizott éjszaka után szörnyű hírrel fogadják a kollégiumi szobájában: közlik vele, hogy a szülei, a húga és hatéves öccse Mexikóban életét vesztette. Halálukat állítólag gázszivárgás okozta. Az FBI és a külügy viszont korántsem biztos ebben, de hogy miért, azt nem árulják el.
A tragédia vezető hír a médiában, és a Pine család újra a figyelem középpontjába kerül. Matt bátyja, Danny ugyanis épp életfogytiglani börtönbüntetését tölti gimis barátnője, Charlotte meggyilkolásáért. Az ügyről készült dokumentumfilm nagy port kavart, mivel azt sugallja, hogy a fiút ártatlanul ítélték el. Matt azonban súlyos titkot őriz. Még soha senkinek nem mondta el, hogy a gyilkosság éjszakáján látott valamit, ami arra utal, hogy tényleg a bátyja volt a tettes.
A mexikói tragédia körülményei egyre gyanúsabbak, és egyre inkább úgy tűnik, hogy az esetnek köze van Danny ügyéhez is. Mattnek muszáj kiderítenie, hogy miért került valójában börtönbe a bátyja, így saját szakállára nyomozni kezd. Ezzel nemcsak veszélybe sodorja a saját életét, hanem szembesülnie kell minden addigi félelmével is.

"Tomboló energia...Finlay szétfeszíti a határokat és végletekig pörgeti a tempót!" New York Times
"Készülj fel a legdurvább és legizgalmasabb csavarokra." Karin Slaughter
"A thrillerrajongók meg fognak őrülni ezért a letehetetlen könyvért." CNN
"Minden dicséret mellett egy dolog biztos: a Minden félelmed egy kötelező olvasmány a thriller kategóriában." BookBub

Adatok
ISBN
9789633249864
Kiadó
Animus Kiadó
Oldalszám
373
Kiadás éve
2022