Akasa-krónika - Tárd fel az igazságot - Hogyan dolgozhatsz spirituális és gyakorlati módon az Akasa feljegyzéseken keresztül -Linda Howe

-28%
Akasa-krónika - Tárd fel az igazságot - Hogyan dolgozhatsz spirituális és gyakorlati módon az Akasa feljegyzéseken keresztül -Linda Howe
5 690 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 097 Ft

Fedezd fel a legközvetlenebb utat a lélekszintű bölcsesség eléréséhez az Ösvény-imádság által!

Készen állsz arra, hogy hozzáférj a végtelen bölcsességhez, éberséghez és szeretethez? Akár teljesen új vagy az Ösvényen, akár az Akasa felfedezésének tapasztalt veteránja vagy, ebben az útmutatóban biztosan találsz olyat, ami még inkább mélyítheti a tudásodat, és segítheti az utadat.
Ahhoz, hogy sikerrel teljesítsük spirituális küldetésünket, és lelkünk céljainak megfelelően éljük az életünket, hatékony eszközökre van szükségünk: az Akasa-krónika pedig nem más, mint egy végtelen spirituális erőforrás, amely a támogatásunk, fejlődésünk és átalakulásunk céljából áll a rendelkezésünkre.
Dr. Linda Howe eddigi tanításainak és tananyagainak a legjavát sűrítette az Akasa-krónika: Tárd fel az igazságot című könyvébe. Most megismerheted a legerőteljesebb vezetett meditációkat, 54 megerősítő gyakorlatot, praktikus irányelveket és protokollokat, amelyek a segítségedre lesznek, hogy az Akasa-krónika szívéhez hozzáférj.

Átfogó útmutató az Ösvény-imádság tanításaihoz, amelyből megtudhatod:
hogyan kerülhetsz tudatosabb kapcsolatba a Lelkeddel az Akasa-krónika szívéhez vezető Ösvény-imádság módszerével;
miként gyógyulhatsz és gyógyíthatsz másokat az Akasa-krónikán keresztül. A cél: a személyes gyógyulás és átalakulás, önmagaddal és másokkal való megbékélés, a korlátozó mintáktól való nagyobb szabadság megtalálása, és a másokkal való hatékony munkád finomítása;
hogyan működik az Akasa-manifesztáció. Terjeszd ki a Lelki Céljaid tudatosságát, tapasztalatait, kifejezését és élvezetét ebben az életben.

Soha senki sincs gátolva az Akasa-krónikájától! Férj hozzá könnyedén az Akasa-krónikában rejlő bölcsességhez, és éld át a megszámlálhatatlan csodát, amit feltár előtted! 

Adatok
ISBN
9789635074983
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
263
Kiadás éve
2023