Ájurvédikus receptek nőknek - Kulináris gyógymódok az egyensúly megteremtéséhez- Emily L. Glaser

-28%
Ájurvédikus receptek nőknek - Kulináris gyógymódok az egyensúly megteremtéséhez- Emily L. Glaser
5 990 Ft 

Az áthúzott ár a kedvezmény nélküli könyvesbolti ár! Az akciós piros ár az internetes rendelésekre érvényes ár!

4 313 Ft

Merülj el a kulináris gyógyulás világában az ájurvéda segítségével, és erősítsd meg női energiáidat!

Ez a nőknek szóló, könnyen értelmezhető ájurvédakönyv az ételek gyógyító hatásának ősi bölcsességét és erejét használja fel receptekkel, menükkel és a dosha-egyensúlyhiányok és gyakori betegségek kulináris gyógymódjaival.

Az Indiában több mint 5000 éve gyakorolt ájurvéda az egészségmegőrzés valóságos kézikönyve a kiegyensúlyozott energia és a női jóllétet befolyásoló betegségek enyhítésére.

Emily L. Glaser okleveles ájurvéda-szakértő közérthető módon osztja meg ismereteit az olvasókkal erről a holisztikus gyógymódról - útmutatást ad arról, hogyan lehet az ájurvédát integrálni a gyógyulás és a kiegyensúlyozott élet felé vezető úton. Az ájurvéda időtlen bölcsességének ereje - írja Glaser - a konyhában és abban rejlik, amit a testünknek adunk. Minden étkezés lehetőség arra, hogy az ételt gyógyszerként alkalmazzuk, és ha így teszünk, az ájurvédikus főzés megoldást kínál az egészségünk kézben tartásához, miközben az ételek a mindennapi élet követelményeinek is megfelelnek.

Fedezd fel az ételek gyógyító erejét az ájurvédában rejlő holisztikus tudás elsajátításával:

Holisztikus alapismeretek: ismerd meg az ájurvéda alapelveit (váta, pitta és kapha), mérd fel az egyedi felépítésedet és bármilyen fennálló dosha-egyensúlyhiányodat, ennek segítségével személyre szabhatod a tökéletes étrendet.

Egyszerű, szezonális receptek és menük, amelyek kifejezetten a te egyedi energetikai egyensúlyodhoz alkalmazkodnak.


Ételek és gyógymódok a női egészségügyi problémák enyhítésére: a hőhullámoktól és a menstruációs görcsöktől kezdve az álmatlanságon át a migrénes fejfájásig a nőket érintő egészségügyi problémák széles skálájára találhatsz enyhülést.

Építsd fel a saját ájurvédakonyhádat és kulináris házi patikádat, és illeszd be a benne rejlő tudást a mindennapi életedbe. Engedd, hogy a saját magadra főzés az öngondoskodás kreatív kifejezése legyen a gyógyulásod során. 

Adatok
ISBN
9789635075225
Kiadó
Édesvíz Kiadó
Oldalszám
197
Kiadás éve
2023